Steal Her Look… Галена

Тя е ураган, който не спира да покорява музикалните върхове. В нашите очи тя е една от най-добре изглеждащите звезди, които България някога е имала. Вдъхновение за модните, а и за бюти почитателите, Галена винаги следва последните трендове и им дава свои привкус, който прави всяка нейна визия перфектна. Изпълнителката е в очакване на втората си рожба и през тези така красиви 9 месеца тя изглежда зашеметяващо.

 

Успешен и слънчев ден 🤗

A photo posted by @galena1 on


Ето и няколко бързи стъпки за създаване на визия като тази на Галена:

Основа

Често пренебрегваме основата, когато започваме да се гримираме. Тя обаче ще минимализира несъвършенствата, ще покрие с невидим филм кожата ти, като ще й придаде матов ефект без усещане за блясък. Основата е първата стъпка към постигане на макиаж ала Галена, като ще позволи на фон дьо тена да се разнесе перфектно.

 

LOVE STYLE ❤️ #soon #christmas #interview #love #exclusive

A photo posted by @galena1 on

 

Фон дьо тен

Предлагаме ти да продължиш с фон дьо тен от същата серия. В превод Infallible означава „безпогрешен” и точно такова ще е усещането при нанасянето на продукта на L’Oreal. Козметичният гигант създава този фон дьо тен с мисъл за жените, които търсят дълготрайна устойчивост и покритие. Изпробвали сме го – перфектен е дори при изпотяване!

Пудра

За най-чувствителната кожа, специалистите от любимия ни козметичен бранд създават True Match Mineral – пудрата, която няма мирис и не съдържа консерванти. Перфектна за жени в този специален период от живота, в който се намира Галена, тази пудра ще „убие“ отблясъците и ще остави матовия ефект, който непрестанно се опитваме да постигнем в забързаното ежедневие.

 

❤️❤️❤️

A photo posted by @galena1 on


Бронзираща пудра

Както виждаме на снимките на Галена, структурираното лице е издигнато на пиедестал. Ако нямаш скули като на изпълнителката… има лесно решение – бронзиращ руж или бронзираща пудра, която да създаде визуалното усещене за светлосенки. Съсредоточи се върху скулите и челюстта, за да дефинираш чертите си.
 

Повече за: Заблести като снежната кралица: Пет стъпки за безупречен тен

Свързани теми: грим , известни , стил , мода , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нанеси хайлайтер в 4 лесни стъпки

За да може кожата ти да излъчва младежки блясък и свежест, наложително е да избереш правилния хайлайтер и да знаеш как и на кои места се ползва всеки ...