Сравнение - Infallible VS True Match

Пудрата е сред макиаж продуктите, който често изглежда приложим еднакво при всички дами, но истината съвсем не е такава. Всеки продукт има своите специфики, точно както всяка кожа има нужда от различни неща, за да изглежда добре. Нашето неспирно търсене на най-добрите и достъпни на бюти пазара продукти ни доведе до две пудри на любимия ни бранд L’Oreal Paris - Infallible и True Match, които смятаме, че могат да задоволят желанията на всяка красавица. Само че какви са техните разлики и за кой е предназначена всяка от пудрите... чети по-долу и направи своя информиран избор.

Infallible Ultra Matte

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Думата избрана за име на този продукт означава в превод – безпогрешен. И точно такава е пудрата, която представяме на твоето внимание.  Тя е подходяща за красавици, които се опитват да се сбогуват с излишното омазняване на лицето, и да си осигурят дълготраен матов ефект.  Размерът на опаковката е много компактен разработен с идеята да можем да носим любимата си пудра с нас навсякъде и да коригираме несъвършенствата с нейна помощ.

True Match Ultra-Perfection

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ако ефектът, който искаш да постигнеш е натурално изглеждаща кожа с кадифено усещане без отблясъци, то твоята пудра е от серията True Match. Tози продукт е разработен, за да остави у теб усещането, че пудрата се слива с естествения тон и подтон на кожата ти като по този начин прикрива несъвършенствата без да натежава и да оставя усещане за претрупан грим. Изтънчените минерални пигменти осигуряват нежно покритие и кадифено гладка кожа. Сребристата му опаковка няма как да остане незабелязана.

Казано с една дума – и двете пудри ти гарантират безупречен тен и шикозна визия, а ти трябва  да избереш най-подходящия продукт за теб. 

Повече за: Перфектната бюти комбинация

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra-Matte Powder

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting Powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: компактна пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всичко, което винаги сте искали да знаете за компактната пудра

В миналото компактната пудра е била съществена част от ежедневието...