Справочник за перфектен натурален макиаж

Макиажът е изкуство, той може да ни спечели много аплодисменти, да ни накара да се представяме по-уверено пред непознати, да ни печели съюзници и точно затова е важно да знаем как да го създаваме по идеален начин. Ако се запитаме, кой според нас е най-печелившият макиаж, който е приложим във всички ситуации, то безспорно ще отговорим – неурталния. Той е идеален за работна среща, разходка с приятели или романтична вечер с обекта на твоите желания. Натуралният грим, освен всичко останало, е и един от най-големите трендове на макиаж сцената последните месеци и обещава да не промени статута си скоро. Ето го нашият кратък справочник за създаване на натурален макиаж – лесно, бързо и много приятно.

#1 Фон дьо тен​


Въпреки, че натуралният макиаж залага на много леки формули що се отнася до продуктите е добре да заложим на сигурен фон дьо тен, който да прикрие всички несъвършенства по кожата ни. Според нас идеалният прокут за тази цел е L’Oréal True Match, който с покривната си формула създава кадифено краен резултат на кожа ти, който се задържа изключително дълго време.

#2 Пудра

Избери матираща пудра с лека формула. Най-грозното нещо, което сме виждали е натурален грим, при който лицето прилича на маска от грим заради прекалено тежката и наслоена няколко пъти пудра. Избери нежна формула, като тази на L’oreal True Match Powder, която създава естествен грим завършек.

#3 Спирала


Изразителните очи са прелестни и са напълно подходящи за натуралния грим, който искаме да създадем. Само, че запомни - за подобен макиаж е важно да не нанасяш повече от един слой спирала. За да са максимално красиви миглите ти се увери, че нямаш никакви остатъци от грим по тях от предишния ден. Извий ги с уредчето за тази цел и нанеси любимата си спирала. 

#4 Руж

Той е важен, разбира се, за да създаде светлосенки, които правят лицето по-добре скулптурирано. Набави си, в зависимост от това дали си блондинка или брюнетка, розовеещ или не много тъмно бронзов руж и мини с него по скулите и леко под тях за по-голяма драматичност на контурирането.

#5 Червило


Натуралният грим изисква нежно и приятно червило. Заложи на розово като можеш да посегнеш, както към матова, така и към по-хидратираща формула.

Повече за: 3 трика за съвършен nude грим

За този външен вид препоръчваме

 • True Match Foundation

  Поръчайте веднага
 • Infaillible Blush Paint

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with The Nude

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

 • L'Oreal Brow Artist Xpert

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , естествен грим

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденции: най-актуалните продукти за този месец

Сега е време да разчупиш монотонното си ежедневие и да смениш навиците си, защото тази година ни носи много изненади и нови гримове, пред които никой ...