Спиралата – как да избегнем досадните топчета върху миглите

Независимо от това какъв цвят предпочитате най-важното при избора на спирала е да се спрете на качествен продукт.

Също така, избирайте спиралата според ефекта който искате. Затова, дамите с къси и редки мигли трябва да изберат новата спирала от  L’Oréal False Lash Superstar X Fiber, придаваща обем и плътност на миглите. Superstar X Fiber спиралата не се размазва, не образува бучки и издържа дълго време.

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Винаги затваряйте тубата внимателно 

Имайте предвид че, макар и с високо качество спиралите изсъхват доста бързо ако не затваряте тубата добре след употреба. Изсъхналата спирала образува бучки и топчета върху миглите, което е един от най-често срещаните проблеми в грим рутината на много жени. Затова, не вкарвайте четката енергично в тубата, тъй като така съсипвате спиралата.

Поправете грешката

Колкото и да внимавате, винаги може да се случи спиралата да се напласти в основата на миглите. Това най-често се случва при неправилно нанасяне или при прекаляване с количество туш. Няма нужда да почиствате целия грим за да поправите грешката!


Запомнете че е много важно да действате възможно най-бързо за да предотвратите изсъхването на нанесената спирала.

Най-напред, плъзнете леко четката върху хартиена салфетка за да премахнете излишното количество туш. С нежни движения на четката минете няколко пъти от корена до върха на миглите. Така миглите ви ще са идеално разделени и чудесно подчертани без досадни бучки.

Допълнителна четка за разресване


Следващият лесен трик със сигурност ще ви бъде от полза. Имайте винаги под ръка четка за зъби (която не използвате) или стара четка от изсъхнала спирала. Доближете четаката до миглите и мигнете няколко пъти. Повторете процедурата отново и се сбогувайте с досадните бучки върху миглите.

Повече за: Страхотните качества на фибрите

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Цвета на очите определя твоята makeup визия

Всеки цвят на очите има своите особености, а за да ги подчертаеш максимално и да бъде погледът ти пленителен и предизвикателен...