SPA ден с твоите приятелки

 


Всички обичаме да се глезим и разкрасяваме, а ако сме и в компанията на най-близките си и любими приятелки – още по-добре. Имаме идея за теб за съвършенния уикенд с приятелки у дома – SPA ден. Да, напълно възможно е да постигнеш истински фурор сред твоите момичета като организираш незабравимо релаксиращо преживяване в домашни условия.
Ето го и нашия кратък наръчник за безупречно SPA парти!

1. Набави си скраб продукти за лице и тяло


Ексфолирането на кожата е стъпката към нейното перфектно състояние,  а не е ли точно това, което искаш да постигнеш със своя SPA ден. Освен забавлението да си в компанията на любимите си момичета, можеш да почистиш дълбоко кожата на лицето и тялото си, за да и дадеш възможност да диша и да се регенерира.

2. Маските за лице са задължителни


Дали домашно приготвени или създадени от любимия ти козметичен бранд, маските за лице са задължителната стъпка след ексфолиация. Ако не си убедена  коя маска ще се отрази добре, както на теб, така и на приятелките ти, то ние имаме отговора. Pure-Clay Mask от L’Oreal Paris е идеалният продукт, който да подхрани кожата ти и да почисти порите ти в дълбочина. Глината, която е основната сила на тази маска е една от натуралните съставки, които ще освежат кожата и ще работят против нейното прекалено омазняване. Най-хубавото е, че докато изчаквате маската да подейства можете да пиете по чаша изстудено бяло вино, което освен пивко и много ароматно, е и алкохолната напитка с най-малко калории.

3. Погрижете се за косите си


Ти и твоите приятелки не трябва да забравяте, че в един разкрасителен ден заедно е добре да се съсредоточите и върху косата си. Кожата на скалпа е точно толкова важна за твоята перфектна визия, колкото и кожата на лицето. Измийте косите си и си сложете от любимата маска за коса, която може този път да задържите по-дълго от обичайното. Ако все пак ти се иска да заложите на силата на прородата – купи кокосово масло, загрей го леко на водна баня и го намажете на косите си. Оставете го максимално дълго, за да може полезните му свойства да достигнат максимално дълбоко в косъма. Обещаваме, след това косите ви ще са невероятни, а усещането за цялостно разкрасяване в компанията на любимите приятелки ще е спомен, който ще остане безценнен за всяка една от присъстващите.

Повече за: Мултимаскинг - кое е любимото ти съчетание?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brighting Mask

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5 най-купувани продукти на Kiehl’s

Kiehl’s е легендарен нюйоркски производител на висококачествени продукти за грижа за кожата и косата...