Snapchat story трикове by @makeupbuthow

ели селфи

Snapchat е едно от мобилните приложения, които набират популярност изключително бързо. Ако имате акаунт, но се чудите как да направите профилът си по-интересен за всички последователи, вижте моите съвети.

Креативни филтри за разнообразие

Snapchat е перфектното приложение за селфита, заради хитрите си омекотяващи филтри, има обаче и доста други креативни начини да разнообразите снимките си, като например филтрите, които се появяват ако натиснете и задържите за секунда върху лицето си. Тези филтри с животни, сърчица, размяна на лица или всякакви забавни ефекти се променят ежедневно, така че е доста забавно да включваме и нещо различно в сторито си от време на време.

ели снапчат

Добавяне на два филтъра едновременно

Не забравяйте, че можете да добавите и повече от един филтър. Направете снимка или клип, след което плъзнете пръста на ляво или дясно за добавяне на филтър. След което задръжте един пръст върху снимката/видеото за да запазите вече добавеният филтър, като едновременно с друг пръст плъзнете в ляво или дясно за да добавите втори.

Продължителност

За всяка качена снимка в Snapchat има възможност да се избере колко секунди да се показва – от 1 до 10. Десет секунди не звучи като много дълго време, но в Snapchat е. Що се отнася до снимките особено, няма нужда да ги оставяте прекалено дълго, освен ако няма много текст, на който да се обърне внимание. Ако сторито ви е прекалено дълго като продължителност, има опасност хората да започнат да кликват върху снимките за да изчезнат или въобще да не ги гледат.

Разкажете история

Не случайно Snapchat снимките и клиповете, които качвате се казват “story”. Използвайте ги за да разкажете някаква случка. Ние хората сме любопитни същества и винаги искаме да стигнем до края на всеки разказ, затова и е добра идея да следвате този принцип.

Добавете текст / рисунка / стикер

ели снапчат 2

Snapchat разполага с богата галерия стикери, възможности за добавяне на цветен текст или дори рисуване върху всяка снимка. Това ще разнообразни и най-скучното селфи и ще добави интересен елемент към сторито ви.

Повече за: Как да изберем текстура на червило by @makeupbuthow

Свързани теми: Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Мултифункционални козметични продукти by @makeupbuthow

Днес реших да споделя с вас няколко вида продукти, които могат да се ползват и за цели, различни от предназначението си...