SISTER ACT

Ако имаш сестра, то няма съмнение, че си спомняш тийн годините, в които любимият ти гланц винаги изчезваше „задигнат“ от сестра ти. Въпреки многото подобни ситуации вярваме, че сестрите са най-страхотният макиаж дует, който винаги се подкрепя, допълва и аплодира. Със сетра ти можеш да обсъждаш най-интересните тенденции, да искаш адекватно мнение и градивна критика... Кои според теб са причините да смяташ сестра си за най-страхотния грим гуру в твоя живот? Ето ги нашите 10!

#1 Можете да експериментирате

Опитването на различни макиаж техники и дори прически не винаги са успешни и задължително трябва да имаш критик, на който да можеш да се довериш. Кой ако не сестра ти би бил по-положително критичен към визията ти. Използвай това, че я имаш, за да се допитваш до нея за искрено мнение, което винаги ще е в твоя полза, когато решиш да експериментираш.

#2 Заедно се допълвате

Колко често ти се случва да пропуснеш да нанесеш очна линия, или да забравиш за червилото в бързането. Прекарвайки толкова много време със сестра си със сигурност се познавате толкова добре, че знаете всички малки пропуски една на друга, които често допускате несъзнателно. Заедно можете да се допълвате и да минимизирате възможностите за макиаж грешки.

#3 Можете да си казвате всичко

Кой не иска откровени хора около него? Сестра ти може да ти каже, когато макиажът ти те прави по-стара или по-уморена. Може да критикува неравната ти очна линия и да забележи точно къде червилото ти се е развалило. Сестра ти е твоето най-добро огледало.

#4 Заемането е позволено

Както всичко в живота, и когато говорим за грим, макиажът на другите ни се струва по-страхотен и любопитен от нашия личен. Страхотно е да знаеш, че без позволение можеш да посегнеш към грим несесера на сестра си и да използваш новата й палитра сенки или новото й наситено матово червило!

#5 Красотата ви си прилича

Шансът да си приличате със сестра ти е много голям, нали така? И това е чудесна новина, защото, когато имаш лош ден и усещаш кожата си не много красива винаги можеш да погледнеш сестра си и да си спомниш, че си приличате и, че всъщтност си много красива.

#6 Сестра ти помни най-лошите ти визии

Да, тя те е виждала по всякакъв възможен начин. С ужансата ти прическа в ученическите години, с диско въшките по косата ти, когато бяха актуални с електрикови червила и плисирани детски поли. Това означава, че всеки път, когато не се харесваш сестра ти ще ти припомни най-нелепите ти аутфити, грим визии и прически и ще те накара да се усмихнеш.

#7 Познавате своите слаби страни

Всички несигурности, които имаш са напълно ясни за сестра ти, както и нейните са познати на теб. Дали се притесняваш от тъмните кръгове под очите ти или се чувстваш несигурна заради пигментацията на кожата ти, сестра ти ще те накара да си по-уверена и да не позволяваш на малките несъвършенства, които всички притежаваме, да накърняват самочувствието ти.

#8 Може да си разменяте продукти

Всеки има спирала, която е твърде плътна или балсам за коса, който прави косата ни твърде мазна. В такива случаи даваме продуктите на най-близките си, които да им се радват вместо нас. Само помисли, колко продукти си взела по този начин от сестра си и тя от теб, та това си е направо страхотна бюти сделка!

#9 Имитацията е позволена

Ако в училище да се обличаш или гримираш като някой беше по-скоро неприятно и не добре прието, то е съзнателните години да се опитваш да подръжаваш е комплимент от най-висша форма. Двете със сестра ти можете да се вдъхновявате непрестанно от една друга.

#10 Извън зоната на комфорт

Хората, които успяват да те накарат да излезеш от клишето и от правилата са най-добрите хора, които трябва да имаш около теб, защото те провокират и те побутват към нещо по-вълнуващо и интересно. Сестра ти може да те накара да пробваш лилавото червило, което си мислила, че няма да ти отива и да се окаже точно обратното! Да живеят страхотните сестри!

Повече за: 5 неща които само най-добрата ти приятелка ще ти каже

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline Color Sensational Matte Hot Sand

  • Maybelline New York Master Blush Palette...

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Yess or Pass: Изкуствени цветни мигли

Актуалната тенденция, която властва в момента в Инстаграм е поставяне на изкуствени цветни мигли...