Сияние: указания стъпка по стъпка

Цялостното подчертаване на лицето в стил ала Кардашиян беше наложено като тенденция за известно време. Сияйният ефект – познат също и като изсветляване – е начин за освежаване на лицето и фокусиране върху най-хубавите ви черти, идеално допълнение към летните тенденции за по-изчистен грим.

 

Dubai are you ready!?!? @makeupbymario & I are coming for a Master Class October 14th! Let the birthday celebrations begin!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Подчертаването на цялото лице изисква голям арсенал от продукти (както и безупречно осветление), докато сияйният ефект може да се постигне само с едно движение на четката. Къде е тайната? В правилния подбор на продукти. При мазна кожа заложете на крем или пудра за изсветляване. Течните продукти са подходящи за по-суха кожа.

При нанасяне имайте предвид, че светлината пада върху линията на веждите, по дължината на носа, горната устна и скулите, затова нежно нанесете върху тях малко количество от продукта с потупване, а след това разнесете по цялото лице с чисти пръсти. Избягвайте да нанасяте няколко продукта един върху друг, тъй като рискувате кожата ви да изглежда мазна вместо огледално сияйна.

 

So much fun in Vegas at Hakkasan last night!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


За постигане на този ефирен ефект първо нанесете BB крем или оцветен хидратант, най-добре използвайте продукт с частици, които отразяват светлината. Целта е да се подчертае естествения блясък на лицето, а не да се прикрива природното излъчване с фон-дьо-тен за плътно покритие. Друга възможност е да нанесете течен продукт под основата, като наблегнете на ключови зони като горната част на скулите, брадичката и централната част на челото, за да придадете на лицето си по-сияен вид. 

За по-влажен ефект – вместо само блестящ – заложете на прозрачни гелообразни или течни продукти (нещо като гланц за устни, но с по-фина текстура), които можете да нанесете оскъдно върху очите и горната част на скулите. Внимавайте, ако заминавате на ваканция: този външен вид не се препоръчва за дългите дни на плажа.

Научете как се постига съвършен Cat Eye Look: Ефектна класика: Cat Eye Look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте