Силно подчертани вежди?

Веждите са изключително важен акцент за лицето ни и могат изцяло да преобразят всяко лице. Пазарът е залят с множество продукти, предназначени специално за гримиране на веждите а това често води до прекаляване. Ако и ти поне веднъж си се сблъсквала с подобен проблем, виж няколко съвета, които водят до бързи резултати в полза на веждите ти.

Памучна кърпичка + средство за демакиаж


Ако веждите ти се струват прекалено гъсти и силно подчертани, не е нужно веднага да прибягваш към радикални действия. Вземи памучна кърпичка, напоена с дегримиращо средство и я прокарай леко през косъмчетата, за да премахнеш излишното количество грим. Не забравяй че, за да получиш добре оформен вид на веждите, продуктите които използваш трябва да нанасяш само върху празните места между косъмчетата и да се придържаш към естествената форма на веждите си.

Четка за зъби

Другият трик, с който да поправиш грешката е да използваш специална четчица за вежди. Ако все още нямаш такава, можеш да използваш стара четка за зъби, с която да премахнеш излишното количество грим от веждите си. Освен това, разресването с четка за зъби е вид масаж, стимулиращо кръвообращението.

Не натискай!


За да предотвратиш грешките, трябва да бъдеш внимателна и прецизна. Когато нанасяш молив за вежди, не натискай твърде силно. Всичко е с цел веждите ти да изглеждат максимално естествени а всяко косъмче да се откроява ясно.   

Повече за: Наръчник за красиви вежди

За този външен вид препоръчваме

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

    Поръчайте веднага

Свързани теми: вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Лесна рутина за подчертаване на вежди by @makeupbuthow

Не е задължително да ползвате много продукти, а да откриете правилните, които ще ви спестят време и ще изглеждат натурално...