Сезонът на червените устни

Знаеш какво казваме винаги – балансът в грима е много важен. Обикновено го постигаме като изберем на коя зона да акцентираме – очите или усните. Трендър на силния грим, който се съсредоточава и върху очите и върху усмивката силно обхваща макиаж сцената, като можем да видим все повече красавици, които смело експериментират. През най-празничния месец този макиаж тренд е повече от допустим, той дори е препоръчителен, особено за парти вечерите. Имаме няколко идеи как да го изпробваш като за целта ще поставим под светлините на прожекторите червеното червило – класиката в жанра, с която никога не можем да сгрешим.

Класическият начин


Когато говорим за най-популярното червило на света, а именно червеното, то няма как да не предложим и най-стилната  и класическа визия с него – подчертани с очна линия очи и алени устни. Тази комбинация напомня блясъка на Холивуд, който е безспорно очарователен. Такава ще бъдеш и ти ако опиташ очна линия, която е с по-дебели линии, които да минават и през долния клепач за максимална интензивност на окото в комбинация с червено червило. Нашето предложение обаче е червилото ти да е с много блясък, дори може да е гланц-червило. По този начин очите ти ще са мистични, а устните приласкаващи. Гланц-червилото ще направи устните визуално по-обемни.

Нетрадиционният начин


Червеното червило този сезон върви с… червен макиаж на очите. Да, това е най-тренди цветът и той е навсякъде дори в палитрите със сенки. Несъмнено червените очи могат да изплашат някои от красавиците, но червеното и неговите нюанси е истинска магия за погледа. По-светлите представителки на нежния пол могат да посегнат към по-алените му нюанси, а смуглите хубавици към червено тип керемидено, което да омекоти цвета на очите. Във всеки случай препоръчваме сенките да са матови и не твърде бляскави. Когато преминаваме към червеното червило също бихме препоръчали то да е матово. По този начин ще се получи прекрасен синхрон със сенките.

Повече за: Перфектни червени устни само за 1 минута

 

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Burgundy Bar Palette

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаеш грима си с небрежен кок

В един момент несправедливо пренебрегнат, кокът най-накрая дочака своя голям come back, и сега отново е сред хитовите тенденции при прическите...