Серена и Винъс – сестри за пример (първа част)

В редовните ни редове посветени на звездните сестри, този път изместваме леко погледа си от червения килим и го пренасяме на тенис корта, за да ти представим страхотните супермомичета – Серена и Винъс. Двете са вдъхновение не само за почитателите на спорта, но и за всеки, които се вдъхновява от силната воля и упоритост, които водят до успех.
 


Като истински звезди, сестрите са следени и от модните и бюти почитатели, които могат да научат и от двете, че колкото по-малко грим използваш – имаш толкова по-силен шанс да си неотразима и себе си. Доста сходни по отношение на макиажа си, това са две жени, които показват, че не винаги рязко различаващата се визия е задължителна за две сестри, за да се отличават една от друга…
 

Серена


Най-добрата в света на тениса, Серена не е просто спортист, тя вече е със статут на рок звезда. Да, постоянен гост на най-бляскавите партита, на първите редове по време на седмиците на модата, в музикални видеа, на сцената до Бионсе, Серена е звезда, която дава на папараците и на почитателите на модата и красотата, всичко от което се нуждаят.

 

Bonjour @thefader

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on


Прелестната тенисистка има екип, които се грижи за визията й, а макиаж майсторът от него безспорно знае какво да прави с грима на черната пантера. Той винаги е нежен, като омекотява, иначе доста острите черти на лицето на спортистката. Почти никога не забелязваме червило, което е в крак с последните тенденции на nude тоновете върху устните.

Повече за: Серена и Винъс – сестри за пример (втора част)

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте