Сенките – продуктът, с който грешим най-често

Сенките са този прелестен продукт, който понякога изисква такава прецизност, че ни изкарва извън кожата ни. Ние определяме сенките като най-трудния за поставяне макиаж продукт. Почти сигурни сме, че много жени ще се съгласят с нас. Ако и ти си от красавиците, които непрестанно правят лявото око по-тъмно от дясното или едната линия по-тънка от другата, то следащите редове са точно за теб...

#1 Не си смесила добре цветовете


Знаем, че сигурно се умори да ни слушаш постоянно да обясняваме да се размазва, смесва и пак размазва и когато си мислиш, че всичко е много добре... да смесиш и размажеш още малко. Истината е, че в основата на добре нанесените и добре изглеждащите сенки стои усърдно и добре овладяно смесване на цветовете. За да придадеш красиво преливане на цветовете обаче е важно и каква четка използваш. Ще се изненадаш колко различни видове четки за нанасяне на сенки има. Прецени много добре какъв вфект искаш да постигнеш и си набави правилната четка. По-тънките са  предназначени за прецизни линии, а по-дебелите за смесване на цветовете и сътворяване на опушен грим.

#2 Може би слагаш твърде много продукт

Когато напластяваш твърде много, независимо дали говорим за фон дьо тен, червило или сенки, никога крайният резултат не е добър. Често, когато има много продукт по четката, която използваш той пада върху клепача ти и изведнъж можеш да се видиш в огледалото с черни сенки за очи под долния ти клепач. Внимавай с количеството и винаги „изтупвай“ четката или апликатора преди да започнеш със същинската част по нанасянето.

#3 Техниката ти не е правилна


Знаем, че си чувала от хиляди страни какво е правилното поставяне на сенки, за да получиш ефекта на опушеното око и знаем, че колкото и да следваш правилата те не винаги работят за теб. Затова – забрави всичко, което знаеш! Да, спри да се водиш по правилата и си измисли твои! Ако трябва няколко дни подред си дай време, за да пробваш различни варианти, докато не видиш кой работи за теб и кой – не.

#4 Прекаляваш с продукта

Върху клепача и под клепача ти не е добре да имаш твърде много сенки, защото ще изглеждаш като с маска на супергерои. Постарай се да ограничаваш тъмните сенки в близост до веждите и в близост до миглите на долния клепач.

Повече за: Как да носиш: сиви сенки за очи

За този външен вид препоръчваме

  • La Palette Ombre L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad Bleu Mariniere

Свързани теми: грим , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тези тендеции от Седмицата на модата в Ню Йоркще оживеят и по улиците

Те не само ще те вдъхновят, но и ще ти създадат представа за това какво можеш да очакваш в идната година по отношение на модата и бъдещите козметични ...