Сенки за всеки цвят очи

Сенките са като минно поле. Или всичко върви прекрасно с тях или положението тотално се разваля и макиажът става ужасяващ. За да постигнеш пълен контрол над грима трябва да знаеш точно кои сенки се съчетават добре не само с цвета на аутфита ти, но и с цвета на очите ти. Гримьорите, в които познания в материята се кълнем, ни помогнаха да систематизираме цветовете, за да те улеским при избора им и при създаването на следващата ти страхотна грим визия…

За красавици с кафеви очи

Кафевите очи са известни като топли и много страстни. Красавиците, които имат такъв цвят очи обаче обикновено залагат на твърде еднообразни сенки, които винаги се въртят около кафеникавите нюанси, което е голяма грешка. Макиаж майсторите се кълнат, че, за да изпъкнат добре красивите тъмни като маслини очи те трябва да са гримирани в синята гама. Синьо, виолетово и коралово са цветовете, на които да наблегнеш, за да може дълбочината на погледа ти да е още по-голяма. Можеш да смесиш трите цвята или да заложиш на тенденцията, която владее макиаж сцената напоследък, а именно грим върху клепачите сътворен само от един цвят сенки. Каквото и да избереш няма да сгрешиш, точно напротив – ще получиш аплодисментите на останалите!

За красавици със зелени очи


Те са такава рядкост, че когато ги видим се взираме в тях и въздишаме от красотата и пленителността им. Макиж майсторите смятат, че има три цвята, които карат зелените очи да покажат най-доброто от себе си, а именно: пурпурното, тъмночервеното и прасковеното. Комбинацията от трите, признаваме си, ще е трудна за не особенно опитен човек в нанасянето на сенки, затова заложи на един от тези цветове. Дори поотделно те са толкова страхотни, че ще допълнят визията ти. Щурото пурпурно е за експериментаторките, червеното е за тренди красавиците, които искат да са в крак с последните бюти тенденции, а прасковеното е за почитателките на класическите нежни грим визии.

За красавици със сини очи

Обожаваме ги! Да, сините очи са магия… като морето и небето – безбрежни и омайни. Те изпъкват красиво ако са обагрени в три тона – оранжево, бронзово и кафяво. Абсолютно в крак с най-актуалните тенденции, тези нюанси се комбинират чудесно като оранжевото е онази живителна нотка, която ще привлича погледите в теб като магнит. Не нанасяй сенките до веждите си, това е грешка и трик, който остана много готини назад във времето. Предупреждаваме те, защото ако нанесеш оранжево или кафяво до линията на вежидте ти… ще приличаш на крави клоун.

Повече за: Една палитра със сенки – 3 страхотни визии

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

Свързани теми: сенки за очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим по френски: L’Oreal Paris x Isabel Marant

Хората от козметичния гигант L’Oreal Париж създават нещо точно за теб. Те обединяват усилията си с една от най-известните дизайнерки, французойката Из...