Сенки за очи за новогодишната нощ

Остана още един ден до новогодишната вечер, и всяка жена си задава въпрос какъв грим да избере и какво да облече за да бъде неотразима и привлекателна. Сенките за очи са неотменна част от ежедневния грим, а за вечерните излизания се обърща особено внимание на красотата на очите.

Преди нанасянето на сенки за очи, нанесете върху клепачите фон дьо тен а след това компактна пудра.


Така сенките ще бъдат по-дълготрайни. Накрая изберете качествена четка за нанасяне на сенки за очи.

Ако изберете сенки в сиво-сребрист нюанс, подчертайте очите с тънка черна очна линия. За допълнително подчертаване на цялата визия на снежно момиче, използвайте руж в прасковен нюанс върху скулите, а на устните нанесете червило в пастелен нюанс. Момичетата които се страхуват да рискуват, могат да заложат на сенки с нежно-розов или лилав оттенък, които се нанасят на много тънък слой. Спиралата се нанася в няколко слоя.

Зимната, празнична нощ е идеален повод за бляскава сребриста сянка за очи, за сиви и черни нюанси.

Всичко е позволено!

По време на празниците всичко е позволено, ето защо можете да използвате мазни, черни сенки за очи, подчертани с дебела черта нанесена с черен очен молив.

Брокат върху клепачите е задължителна част от грима. Сребърен, златен или разноцветен, изберете онзи който добре се съчетава с тена на кожата и тоалета. В зоната под веждите нанесете блестяща бяла сянка и внимавайте да не прекалявате с броката върху клепачите. За по-гламурозна визия, изберете тъмен брокат, който ще допълните с черна сянка и многократно нанесена спирала.

Ако пък не сте любителка на броката, избирайте сенки с матов завършек.

Повече за: Зимен шик – Трите най-популярни техники за очен грим които подхождат на всяка визия

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи, вечерен грим, новогодишен грим, брокат, зимен грим, празничен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Ако и на теб ти се случва да съсипеш отличния тен и идеално покритите торбички под очите с последното нанасяне на спиралата или очната линия, то тези ...