Семпъл макиаж, който ще остави всички очаровани

Тези редове са за всички красавици, които обичат грима, но и са настроени много практично заради забързаното ежедневие и работните ангажименти, които сякаш никога не спират. Във вихъра, в който се намираме често се опитваме да намерим баланса между деликатния макиаж и УАУ резултата, който ни осигурява очарованите погледи на хората около нас. Дългогодишната ни работа с макиаж специалисти от всички краища ни доказа едно – за да впечатлиш ти трябват само добре гримирани очи и нищо повече. Те са първото нещо, което другите ще забележат у теб, прозорец към душата, както ги наричат всички. Но какво точно ти трябва, за да очароваш с грим, за който не си загубила много време? Само два продукта! Да, това е нашият отговор и сериозно завяваме, че за семплия грим, който ще ти предложим не ти тряват повече от 7-8 минути, а резултатът ще видиш в многото погледи изпълнение с одобрение.
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Рамкирай!

Няма как да се радваме на красиво лице ако не се постараем да имаме добре оформени вежди. Те трябва да са много леко гримирани, за да не се окаже, че сме прекалили с тъмния цвят или със запълването им и сме превърнали нежния макиаж в смехотворен такъв. Продуктът, който препоръчваме да включиш в създаването на идеалните вежди е творение на L’Oreal Paris и се нарича Paradise Brow Pomade. Това е гел за вежди, който може да бъде използван за постигане на лек оформящ ефект, но с малко повече движения може да създаде и драматичен финиш, за когато ти е нужен той. Този продукт се предлага заедно с четчица, улесняваща нанасянето за максимална прецизност, а формулата на Paradise Brow Pomade е разработена за максимално дълготраен резултат без размазване и насъбиране. Сътворила перфектните нежни вежди, можеш да преминеш към стъпка 2, в която се крие истинската магия.

Мигли!


Разбира се, когато говорим за магически поглед, с който да омагьосаме хората около нас няма как да не отделим подобаващо внимание на миглите, които могат да направят чудеса с излъчването ни със или без друг грим. За да ги подготвим за максимален обем първо трябва да се уверим, че са напълно чисти. Всякакви остатъци от стар грим ще направят мисията ни почти невъзможна. Ако си от момичетата, които обичат да извиват миглите си преди да нанесат спирала… давай! Ключовият момент тук е спиралата, която отново е от серията Paradise на L’Oreal Paris. Името на този продукт е съвсем заслужено, защото той сякаш изстрелва миглите ти в Рая Само след едно нанасяне те стават изключително обемни и удължени. Вторият слой, ако имаш нужда от такъв, трябва да дойде след 2-3 минути, за да си сигурна, че вече нанесената спирала е засъхнала добре. Формулата на Paradise Mascara прави миглите нежни и меки като перце. Да, това е първата спирала, която не създава усещане за тежест, точно обратното – миглите са леки и пърхави. Колко точно страхотно е това! С нея можеш да завършиш твоя УАУ грим, който се гради на нежно оформени вежди и прелестни мигли, грим приложим в изключително много ситуации в нашето ежедневие.

Повече за: Драматичен очен грим

 

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

    Поръчайте веднага
  • L'oreal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-новата тенденция в света на красотата: Сапун за вежди

И макар че успешно беше запазен като една от тайните на професионалните гримьори, днес, благодарение на Instagram, сапунът за вежди е тенденция, която...