Седем цвята, разработени в името на смелостта

Перфектно нанасяне, интензивни цветове, усещане за втора кожа и матираност,  изразителни устни, които далеч надминават  най-дръзките ви мечти. Със своите два звездни цвята, Pink Power (378) и Magic Orange (186), които прокарват пътя, Matte Shaker се предлага в гама  смели, дръзки цветове. 

Energy Peach (272)

мат шейкър 272

Прасковена кожа + изразително бледо розово = рецептата за  енергична  красива визия!

Beige Vintage (270)

Бежово? Да, ако е така богато и наситено с пигменти! Сбогом, скука

Yummy Pink (379)

Момичешко? Малко ... много ... пламенно …  Но само с розовото  Yummy Pink!

Kiss Me Cherie (374)

мат шейкър 374

Безстрашно, омайно червено може ли да предизвика Френска целувка…?

Red’y in 5 (189)

Изкусно червено, малка черна рокля, обувки на висок ток … Готови за купон?

Pink Power (378)

Трептящо, светло, крещящо розово, подходящо за кралица!

Magic Orange (186)

Намек за цитрус,  пленяваща лудост, щипка магия … Magic Orange е подходящо за   всичко!

мат шейкър 186

Изкуството на устните с Matte Shaker

Невероятно забавното за ползване  Matte Shaker разбива правилата и действа толкова бързо, колкото обещава! За дръзки, изразителни устни трябва да изберете  изкуството на устните.  За различни приложения, за различни визии:

Визия: Magic trick

Ефект: Устни омбре

Техника: Нанесете един слой Yummy Pink (Matte Shaker 379) по целите устни;  той е основата на визията, толкова изчистен и едновременно фин. След това с Magic Orange (Matte Shaker 186) леко потупайте в центъра  на устата, ползвайки апликатора.  

Визия: Френска целувка

Ефект: Градиращи устни

Техника: Започнете с Pink Power (Matte Shaker 378) и преминете към Magic Orange (Matte Shaker 186) все едно не сте нанасяли нищо. За целта нанесете червилото Matte Shaker  на два етапа (наполовина за всеки цвят). Омекотете градирането с нанасяне на Red’Y в 5 в центъра  (Matte Shaker 189) на устните, след това ги потупайте  с връхчетата на пръстите, за да създадете ефект на градиране.

Визия: Не можете да направите избор между два варианта / Безскрупулна алчност

Ефект: Двойни устни

Техника: Нанесете слой  Red’Y в 5 (Matte Shaker 189) на горната устна, след това Yummy Pink на долната устна (Matte Shaker 379), за да получите двоен цвят.

мат шейкър 379

Визия: Време за парти! / Фиеста

Ефект: Многоцветни устни

Техника: Използвайте подхода стъпка по стъпка. За горната устна градирайте цвета от Yummy Pink (Matte Shaker 379) до Energy Peach (Matte Shaker 272), като завършите с  Beige Vintage (Matte Shaker 270): нанесете цветовете последователно, в посока отляво надясно, всеки един на по една трета от устната, след това потупайте мястото, в което цветовете се събират с връхчетата на пръстите си, за да направите прехода по-плавен.  

Повторете процедурата и  с долната устна, като градирате Matte Shaker от Kiss Me Chérie (378)  до  Magic Orange (186), с Yummy Pink (379).

Тейлър Хил, смел Matte Shaker мус 

Смела, уверена, сигурна в себе си ... Тейлър Хил знае какво иска. Топ модел и посланик на Lancôme, тя носи с гордост двата звездни цвята на колекцията „Magic Orange” и “Pink Power”, с безстрашен, целенасочен завършек в два цвята, разкриващи  изкуството на устните.   Очите са подчертани, устните са преобразени, с ламелено сако: увековечен от Mert & Marcus, нейният ясно изразен вид разкрива много за нея ... и доказва, че  Matte Shaker е нещо повече от червило: преди всичко това е отношение.  

Повече за: Lancôme Matte Shaker - Бъди луда. Бъди мат!

Свързани теми: червило, устни, Lancome

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформим природно асиметрични вежди

Независимо дали една вежда е по-висока от другата, по-къса или по-редка, за вас това се превръща в кошмар. В следните редове, ние ви разкриваме ценни ...