Съчетайте грима с банския костюм

Лятото е един от любимите сезони на всяка жена. А какво по-хубаво от това да се наслаждавате на топлите слънчеви лъчи на плажа, докато морето ви гали с невидима ръка. Досега вече би трябвало да сте открили перфектния модел бански, а ние ще ви подскажем как да го съчетаете с грима за да бъдете неотразима.

sachetaite grima s banskia kostium

Черен бански костюм

Подчертайте устните! Заложете на разкошен гланц за устни с ослепителен блясък и ефект на влажни устни, перфектно съчетаващ се с черния бански костюм. Изберете гланц с нюанс на летни плодове, сложете впечатляващи слънчеви очила и се отдайте на невероятните залези. Ноктите, оцветени с лак в същия нюанс, ще придадат наистина неустоима нотка към плажната ви визия.   

Бял бански костюм

Ах, точно! Вие знаете много добре че банските костюми в бял цвят подчертават красивия бронзов загар. Нашето предложение е да разчупиш монотонието и да разкрасиш клепачите с червени, розови или жълтеникави сенки. Играй с цветовете. Нанеси един пласт водоустойчива спирала и поръчай още един коктейл от готиния бармън. Ако коктейла е в цветове хармониращи с визията ти, бъди сигурна че ще направиш впечатление.

Син бански костюм

Тюркоазеният цвят носи свежест и  енергия, и е страхотен избор за морския бряг. Имайте предвид това следващия път когато решите да се снимате за Инстаграм. Гримът ви трябва да е ненатрапчив и едва доловим, затова нанесете малко количество бронзант върху най-изпъкналите части от лицето. Ноктите в телесен цвят и сламена шапка ще направят визията ви зашеметяваща.

sachetaite grima s banskia kostium

Червен или розов бански

Червило в същия цвят е идеално решение. Най-добре е да заложите на червило с лека консистенция, подчертаващо естествената красота на устните. Обагрете ноктите си в червен цвят. Ако това ви се струва прекалено, изберете лак в неутрален нюанс, и бъдете сигурни че плажната ви визия ще бъде еднакво впечатляваща.

Жълт бански костюм

Ако вашият костюм е в жълт цвят, с помощта на наситено черна спирала акцентирайте върху миглите. Жълтите нюанси хармонират перфектно с черния цвят. Няма нужда да споменаваме че спиралата трябва да е водоустойчива, нали? Ако пък искаш да изпъкнеш от тълпата, пробвай цветна спирала в синьо, към която ще добавиш и прецизно нанесена очна линия. В този случай, добре е да имаш подръка огледало, за да можеш да коригираш грима под чадъра.   

Повече за: Вашите спътници за лятото

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-хубавите нокти тази пролет

Заедно с аксесоарите, ноктите са вероятно най-важният елемент за разкрасяване на едно момиче...