Съчетай несъчетаемо – грим в червено и розово

Днес в модата и гримирането няма нищо забранено! Съчетаването на несъчетаеми на пръв поглед цветове и техники може да изглежда изключително женствено, и всяка визия може да изглежда изискана и закачлива ако знаеш как да я носиш. Модните блогове непрекъснато ни вдъхновяват и ни показват че комбинацията на два несъчетаеми на пръв поглед цвята вече не е табу. Според блогърите тъмносиньото може да изглежда перфектно в съчетание с черното, и нищо не си подхожда толкова добре, както червена рокля и розови сандали. Същото правило властва и при грима. Може да ви се струва немислимо да ги съчетавате, но всъщност розовото и червеното споделят една и съща база цвят, и затова хармонират много добре един с друг. Експеримантирането с цветовете може да бъде изключително интересно и да създаде впечатляващи визии. Ще ви представим някои от тях:

Червено червило и розов руж/розови сенки


Изключително ефектно съчетание! Розовият руж придава нотка свежест към лицето и прави червилото да изпъкне на преден план. Розовите сенки върху клепачите в съчетание с огнено червено червило са подходящи за закачлива, вечерна визия, но кой каза че не може да заложите на подобна визия и през деня? Вече разбрахме че няма нищо забранено. При това съчетание, важно е кожата на лицето да е добре поддържана и уеднаквена, тъй като розовото и червеното правят недостатъците по кожата по-видими и забележими.

Устни в червено-розово – Омбре!


Омбре ефект върху устните? О да, тази техника е винаги добър избор! Тя е лесно изпълнима, а резултатите са очарователни.  Очертайте устните си с молив за устни в тъмно червен цвят, а в средата на устните поставете розово червило. Омбре устните призовават към целувки и едва ли има мъж, който да устои на изкушението.

Клепачи в червено-розово

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Очният грим в стил омбре определено е сред най-често използваните между всички красавици. Всичко от което имате нужда е една палитра сенки съдържаща червени и розови тонове. Останалото е въпрос на въображение.

Добре, нека повторим – днес няма нищо забранено! Съчетаването на несъчетаеми на пръв поглед цветове ражда впечатляващи визии, стига да имате естетически усет!

Повече за: Think pink - Приказка в розово

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York City Kits Pink Edge

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Blush Palette

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , очи, руж , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Молив за очи или очна линия?

Без да преувеличаваме – цялостният ти външен вид зависи от уменията ти да гримираш очите си...