Събуди се с безупречна кожа

Признай си, колко пъти ти се е случвало да заспиш вечер без да почистиш лицето си?  Какви са причините? Ах, да...незабравим купон, лош навик или просто мързел.

Но, ако ти разкрием тайната формула осигуряваща безупречен резултат, ще бъдеш ли по-дисциплинирана? Виж за какво точно става думата.

Упоритостта е всемогъща


Както се грижиш за фигурата си във фитнеса,  също така трябва да се грижиш и за кожата си. Макар че, сутрешната рутина е изключително важна, вечерната грижа за кожата никак не трябва  да бъде пренебрегната. Правилната рутина всяка вечер е първата стъпка към подготвяне на кожата за нанасяне на грим.

Много е важно да почистваш лицето си всяка вечер без изключение. Може би не знаеш, но през нощта клетките на кожата се регенерират и се възстановяват от стреса на ежедневието. Качественият сън, съчетан с качествени продукти дава оптимални и видими  резултати.

Не тръгвай никъде без помощниците си за красота


Когато става дума за правилна грижа през нощта, за да вземеш максимума от ползите на избраните продукти, не трябва да прескачаш употребата им. Затова, придържай се към правилото „всичко свое нося със себе си“. Когато се подготвяш за пътуване, задължително вземи със себе си измиващ гел съобразен с твоят тип кожа. Хидратиращият нощен крем също трябва да е неотменна част от козметичната ти чантичка.

Ако се подготвяш за дълъг път, препоръчваме ти да избереш подходяща маска с глина, която може да използваш няколко пъти седмично. Кожата ти ще ти бъде благодарна, и ще те възнагради с блясък и здрав вид.

Повече за: Възстанови кожата си след напрегната седмица

За този външен вид препоръчваме

 • LOreal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Поръчайте веднага
 • LOreal Paris Pure Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага
 • LOreal Paris Pure Clay Glow Mask

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Hydra Expert 24h Normal and Mixed skin

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Hydra Expert 24h Dry and Sensitive skin

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хидратирай кожата си както никога досега: синтез на алое вера и хиалуронова киселина

Двете съставки вече отдавна се използват в козметичната индустрия, но тяхното съчетание опрелено трябва да е нещо, на което да обърнем внимание...