Съблазнителен поглед – 3 прости трика за перфектно нанасяне на очна линия

Макар че попада сред любимите грим продукти, очната линия същевремено е и истински кошмар за много жени. За да постигнете драмтична, неустоима и сексапилна визия, трябва да имате малко търпение и сръчност, а с тези трикове нанасянето на очна линия никога не е било по-лесно.

#1


По неписано правило, очната линия винаги се нанася преди спиралата. Експертите обаче препоръчват нанасяне в обратен ред. Спиралата нанесена преди очната линия много добре подчертава окото, и ви помага ясно и точно да видите линията която трябва да очертаете.

#2


За постигане на закачлив котешки поглед и правилно очертаване на извивката на окото, използвайте тиксо. Залепете парче тиксо под ъгъл под окото, точно на мястото където трябва да очертаете линия и нанесете очната линия. Тиксото ви помага за прецизно нанасяне на очната линия. За тази цел ще ви послужи и памучен тампон или по-твърд лист хартия.

#3


Ако все пак сгрешите и линията не е напълно права, няма нужда да почиствате целия грим и да започвате всичко отначало.  Когато приключите с гримирането на очите, с тънка четчица и коректор почистете грешките от нанасянето на очната линия.

Повече за: Две грим визии с очна линия за 2 минути by Loreal Paris [Видео]

Свързани теми: грим , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Международен ден на червилата: отбелязва този любим на много дами козметичен продукт

Днес отбелязваме International Lipstick Day и заедно с това си припомняме колко много са се променили козметичните процедури ...