Само за смели момичета

Макиажът на една жена безспорно говори за нейния вътрешен свят и нейния темперамент. Лекият грим, който не показва нищо невиждано и не се отличава с нещо особено говори за спокойна натура, която иска да се впише в тълпата, а макиажът, който се набива на очи свидетелства за непримирима природа на истинска звезда, която се нуждае от погледи и аплодисменти.


Някои тенденции умират само след един сезон на върха, а други продължават да са актуални и да вълнуват нежния пол и гримьорите. Такава тенденция, за която сме говорили доста, са тъмните червила, които със сигурност нямат намерение да слязат от пиедестала, на който всички ние ги поставихме.

Всяко момиче с характер трябва да притежава поне едно тъмно червило

Тъмно лилаво, тъмно кафяво, тъмно червено, като виното, и дори тъмно синьо, като лист индиго – това са нюанси, които можем да намерим в почти всеки търговски обект ориентиран към бюти почитателите. Сигурни сме и, че всяко момиче с характер трябва да притежава поне един от тези цветове в своя грим несесер. Истината е, че често чуваме представителите на силния пол да казват, че ако жената носи червило в категоричен цвят, то тя изглежда сякаш носи много грим.


С това не бихме се съгласили, защото именно тъмните червила ни дадоха изключителното удобство да освободим лицето си от тежкия грим, особено в зоната на очите. Тъмните нюанси изискват премерен грим, за да могат да бъдат носени и през деня.

Запазена марка на най-непокорните красавици

Да, смелите момичета се чувстват привлечени като към магнит от тези нюанси, които със сигурност им гарантират много погледи. Ако все пак ти се играе на сигурно с червило от този тип – избери такова с матов ефект. То ще изглади усмивката ти и дори и да не го нанесеш по най-професионалния начин няма да изглежда зле. Тъмните червила с гланц ефект, от друга страна, са запазена марка на най-непокорните красавици. Те не само искат аплодисментите за себе си, но и се нуждаят от шума им през цялото време.


Бъди внимателна в използването на тъмен цвят под формата на гланц червило и се увери, че винаги имаш огледало в себе си, за да нанесеш леки поправки ако има нужда, разбира се.

Давайте момичета! Смело към най-тъмните от тъмните нюанси!

Повече за: Тъмно червило за дневна визия

Свързани теми: грим , червило, тенденция, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Вярваме, че този ВВ крем ще се превърне в skincare хит и затова ти споделяме опита си...