Ружът – защо го обичаме?

Ружът е вълшебно средство, той мигновено озарява лицето и му придава здравословен вид. С помощта на ружа може да се сътворят чудеса.

Правилен избор


Правилният избор на руж е ключов фактор за създаването на красива и свежа визия. Препоръчваме ви новата палитра Master Blush от Maybelline New York, мигновено подчертаваща красотата ви. Палитрата комбинира 4 цвята, един от които е хайлайтър. Master Blush придава естествен и изискан вид на лицето. Първо нанасете цветовете поотделно или ги комбинирайте върху лицето си а след това нанесете хайлайтъра. По този начин ще подчертаете скулите и ще контурирате лицето си. Готови сте за купон, романтична вечеря или разходка с приятелите си.

Правилно нанасяне


Нанасянето на руж е една от най-сложните задачи, затова се придържай към основните правила за поставянето му.

#1 Никога не нанасяй ружа след фон дьо тена. При едновременно използване на пудра и руж, първо се нанася пудрата.

#2 Ексериментирай с нови цветове. Ако имате светла кожа, избирайте по-леки цветове. За момичетата с маслинена кожа, подходящи са почти всички нюанси руж. Момичетата със смугла кожа трябва да залагат на руж в студено – розови тонове.   

Повече за: Не на изцапаните бузи!

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Свързани теми: грим , руж

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Металически сенки – идва ли краят на нюд визията?

За разлика от неутралните и естествени тонове, бляскавите клепачи са запазени за момичетата които експериментират с грима и се стараят да оставят впеч...