Руж за всеки повод

Ружът, като най-подходящ за целта, можем да го разпознаем като първо си изясним какъв ефект искаме да получим от него. Дали се стремим към нежно розовеещи скули, подчертани скули или блясък, който да озари лицето ни. В търсене на идеалния продукт стигнахме до Master Blush Color & Highlight Kit, който съдържа 4 цвята, един от които е хайлайтър. Предимствата на тази палитра са много, но най-важното според нас е фактът, че тя събира на едно място нюанси, които могат да бъдат приложени в много различни ситуации.

Руж за работната седмица


Повечето красавици, които работят в офис среда знаят, че тежкият макиаж не е желателен и добре приет. За тях предлагаме да използват ружа нежно и внимателно. Избери цвят, който най-много се доближава до тена на кожата ти, за да избегнеш големия контраст, който е походящ за вечерни събития, не и за работни срещи. С четка за руж мини леко върху скулите си  като трикът, който искаме да ти споделим е, че най-лесно и успешно продуктът се нанася ако се усмихнеш и следваш линиите на лицето си.

Руж за разходка с приятели


Кожата ти трябва да е безупречна без да издава усещане за тежест винаги, когато си на разходка с приятели или любим човек. Нашето предложение е да съчетаеш един цвят от любимата ни палитра на Maybelline с хайлайтъра от нея. Него нанеси над ружа, по върха на носа и брадичката, за да озариш  най-изпъкналите части на лицето. Блясъкът в комбинация с розовеещ руж е макиаж решение, което прави визията закачлива, но много актуална и премерена.

Руж за незабравими и бурни вечери


След дълга работна седмица идва време за заслужена почивка или дългоочаквано парти. Именно то изисква специално внимание що се отнася до макиажа и ружът е основна част от него. Предлагаме ти да използваш два цвята от палитрата като нанесеш по-тъмен под скулите и по-светъл върху тях. С добро размазване ще се поличи преливане, което ще структурира лицето и ще направи усмивката ти по-очарователна, защото розовеешият тон ще украсява пефектно скулите ти при всяко мимическо изражение. Посегни към хайлайтъра и го нанеси като последен щрих, за да завършиш идеалната вечерна визия съставена благодарение на една страхотна руж палитра.

Повече за: Най-често допускани грешки при нанасянето на руж by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Свързани теми: грим , руж , дневен грим , вечерен грим

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Палитра сенки за цялостна грим визия

След като разбра основните правила за прилагане на сенки, време е да преминем към следващите начини за използване на този продукт...