Руж или бронзант... това е въпросът!

Скулите са изключително важни, за да се чувства жената красива и секси. Ако не вярваш в това, попитай красавица, която няма изразени такива. Красиво подчертаните скули правят лицето ни по-привлекателно и оптически по-слабо и изразително. За да направим скулите си неотразими използваме бронзант или руж, но по какво се различават тези продукти, защо и кога е добре да използваш всеки от тях и кои са най-добрите им варианти на пазара – това са все въпроси, на които ще намериш отговор на следващите редове...

#1 Ружът

За кого е предназначен той

Ружът е прекрасно решение за подчертаване на скулите особено за по-светлите представителки на нежния пол. Светлата кожа кореспондира много добре с розовеещите или прасковени нюанси, в които идва ружът.

Какъв е ефектът му

Правилно поставен – по дължината на скулите, ружът придава свежо изражение на лицето. Той е от тези макиаж продукити, които особено разкрасяват лицето, защото му придават нежност. Бузите стават румени и по този начин скулите изпъкват.

Как можем да сгрешим

С ружа лесно може да се сгреши, защото неговите цветови вариации позволяват това. Има как да се окаже, че си сложила повече отколкото имаш нужда и бузите ти са розови като на клоун. За да избегнеш това се старай да се гримираш винаги на пряка дневна светлина.

Кой продукт да използваме

Infallible Blush Paint от L’Oreal Paris. Toва е палитра ружове, която ще удовлетвори бюти желанията дори на най-капризните хубавици. В Infallible Blush Paint ще намериш 5 цвята, от които 4 нюанса на розовото и един прасковен, за да можеш да експериментираш. Тази палитра е създадена, за да може да бъде използвана и от по-смугли хубавици, които също искат румени бузи.

#2 Бронзантът

За кого е предназначен той

Бронзантът е идеален за по-смугли хубавици, за да могат те да подчертаят дорбе скулите си. Ако си твърде светла и решиш да използваш бронзант има шанс да изглежда сякаш имаш две кафяви черти на лицето си. За разлика от ружа, бронзантът нанася по и съвсем леко под скулите.

Какъв е ефектът му

Внимателно поставен и избран бронзантът скулптурира лицето като може да бъде нанесен по скулите, леко под тях, както и по челюстта, за да я дефинира. Този продукт е идеален ако искаме да придадем секси и леко драматичен вид на лицето си.

Как можем да сгрешим

Грешките, които можеш да допуснеш с бронзанта не са много по-различни от тези, които те дебнат, когато нанасяш руж. Бронзантът трябва да бъде прецизно нанасян с правилната четка, за да попадне точно там където го искаме. Ако използваме твърде широка такава рискуваме да оцветим с него половината си лице, което определено не е добра идея.

Кой продукт да използваме

Glam Bronze от L’Oreal Paris. Този бронзант е матов, което го прави невъзможен за подминаване от нас, любителите на мат ефекта. Продуктът е много издръжлив, за да запази фаналния макиаж вид на лицето ни, което ще изглежда като погалено от слънцето ако заложим на Glam Bronze от L’Oreal Paris.

Повече за: 7 неща, които не знаеш за бронзанта

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 10 гримове за очен грим за начинаещи

Научи как да гримираш очите и ще научиш всичко за грима. Звучи банално, но е така...