Руни и Кейт Мара и... техният грим

И двете са актриси, които получават признанието на киноманите и критиците след всяка своя роля. И двете са крехки и в същото време са олицетворение на силните жени. И двете са особено красиви с и без грим. Руни и Кейт Мара са прелестните момичета от големия и малкия екран, които следваме в социалните мрежи за вдъхновение. Време е да те вдъхновим с различните грим техники, които използват Руни и Кейт.

 

Тъмните очи

 

#KateMara

A photo posted by Kate Mara (@katemaraa) on


Красавицата, която спечели аплодисментите ни с безупречната си игра в суперхита „Къща от карти” e  на 33 години, кaто по-скоро бихме й дали максимум 22. Нейната гладка кожа и лека усмивка ни карат да останем безмълвни. Силното оръжие в ръцете на Кейт са очите й. Макиаж майсторите, които работят с актрисата преди големи бляскави събития, избират да фокусират вниманието ни в дълбокия поглед на нюйоркчанката. Те го правят чрез техниката „опушени очи“, като използват тъмно черно или по-естествени нюанси, като кафяво, например. Понякога забелязваме Кейт с очна линия изписана толкова перфектно, че ръката ни потреперва при мисълта да я направим сами пред огледалото.

Четете повече на: Четирите ни любими цвята червило, вдъхновени от фестивала в Кан

Магически устни

 

Патрисия, както е малкото име на актрисата по-известна като Руни Мара, е по-малката от двете сестри. Тя е на 31 и вече е икона на стила и красотата заради минималистичната си визия, която винаги е подчерана с безкомпромисно подбран грим. Що се отнася до него – всичко при Руни е семпло с изключение на червилото. Устите й винаги са оцветени в тъмни тонове, които карат цялостната й визия да придобие уникалност, която да бъде запомнена. Това и се случва с Руни Мара, която всеки път след като мине по червения килим намира челно място в класациите за най-добре изглеждащи звезди.

Четете повече на: За да дойде помощта тъкмо навреме

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme L'Absolu Rouge 132

  • Grandiôse Liner Lancôme

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте