Розово: нежна и деликатна пролетна визия

С идването на слънчевите дни стилът на гримиране, който леко бяхме пренебрегнали, се завръща с пълна сила. Предлагаме три варианта на тази модерна визия, която може да се адаптира към времето от деня, към цвета на косата, към сезона...  

 

Прозрачна руменина

Този изискан дневен грим ще придаде на лицето ти по-здрав и жизнен вид. Особено подходящ за блондинки с нежен тен. Най-напред по целия клепач нанеси светлобежови сенки, матови или перлени, без да наблягаш на острите ръбове. Нанеси нежно розов нюанс точно до клепача, ъгъла и долния ръб на окото.  Със заострената част на апликатора рамкирай външния ъгъл на окото, като използваш кафяв или лилав нюанс. Нанеси плътен слой спирала върху горните мигли. За вечерния вариант на тази свежа визия използвай очна линия за ръба на клепача и сложи спирала на горните и долните мигли. На гримирани по този начин очи отлично ще подхожда гланц за устни в розов nude нюанс.  

 

Розово-лилаво

Леко мистичната нотка, която носят лилавите тонове на розовия цвят, перфектно ще подхожда на брюнетките. Комбинирай цвета на розово злато, през по-светло и по-тъмно лилавите, до кафяво, като клепачът се нюансира постепенно.  Розовото злато нанеси по целия клепач и ъгъла на окото, с два нюанса лилаво рамкирай клепача, като следваш линията на свода (вижте снимките по-горе), а с най-тъмния цвят подчертай външните ъгли на окото нагоре за т. нар. „котешка“ визия. Нанеси спирала върху горните и долните мигли - и си готова за още една гореща нощ. Руж в нежно розов нюанс и устни в матово розово ще допълнят перфектно тази съблазнителна визия.  

 

Бронзова свежест

Тази комбинация е особено подходяща за лятото и слънчевия загар. Бронзантът, който доста се използва напоследък, в комбинация с розови тонове ще придаде на лицето по-свеж вид. Просто комбинирай върху клепачите нюанси на злато и бронз с нотка розово. Нюансирай страните с бронзант, като с голямата четка направиш линия точно под костта на скулите, а на самия връх на скулите нанеси розов руж. Гланц или червило във всички нюанси на розовото, както и в оттенъците nude към карамел, са добър избор за тази свежа лятна визия.

За този външен вид препоръчваме

  • The Blushed Nudes by Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нови тенденции в прическите и грима, които ще доминират през това лято

Тенденции в прическите и грима, без които не можем да си представим този сезон. Ето кое ще бъде актуално това лято според популярните стилисти по отно...