Розов или прасковен руж

Ружовете направиха своето титанично завръщане сред най-актуалните бюти продукти напоследък, като забелязваме „следите“от тях върху бузите на най-големите красавици в звездните среди. За да нанасяш ружа красиво е важно да знаеш какъв е точният цвят за теб, каква четка да използваш и колко от продукта ти е нужен върху кожата ти. Както винаги има два варианта, които могат лесно да те объркат – розовият руж и този с цвят на праскова. Ние сме готови с малко насоки, за да избереш по-правилния избор.

Розовият руж


Най-женският от женските цветове – това е розовото, което стои прекрасно на устните, а отскоро се е пренесло и в палитрите със сенки за очи. Този нюанс е безспорно свързван с ружа от години насам. За да използваш розов руж, според нас, а и според много макиаж майстори, трябва да си си сред смуглите хубавици. Те често посягат към бронзъри, но нежното докосване на розовото върху скулите им може да превърне изражението им в много по-сладко и чаровно. Нанасянето на розоовото трябва да става много внимателно и то в случая на дамите, които имат по-тъмна кожа. Ако и ти си от тях запомни, че трябва много леко да докосваш продукта с четката и да... погалваш лицето с нея. При тъмната кожа има шанс да прекалиш много лесно ако не се гримираш на добра дневна светлина и тогава резултатът да е ужасяващ. Розовият руж си пасва много добре с nude червилата, които, сигурни сме, обожаваш истински.

Прасковеният руж


По-светъл и по-лек, прасковеният руж е подходящ за блондкинките сред нас. Неговите подтонове за меки и оранжеви, което придава красиви светлосенки на светлата кожа. Ако си блондинка и имаш розов руж, то те съветваме да го подариш на тъмнокоса приятелка, защото светлата кожа в комбинация с розовия руж може да остави усещане за много ретро визия, от която искаме да останем далеч. Ако вече си в търсене на този продукт ще ти кажем, че прасковеният руж изглежда страхотно, когато в него има блестящи частици. На светла кожа с равен тен, той може да се носи и без друг макиаж като по този начин скулите ще изглеждат подчертани, а лицето истински очарователно.

Повече за: Перфектният руж

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pinks

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Ambers

    Поръчайте веднага

Свързани теми: руж

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за съблазняване – фото урок

Тази визия съчетава естествено излъчване и детайли, които те превръщат в истинска съблазнителка. Нежна кожа, котешки очи и плътни устни – готова си да...