Разгадахме най-големите мистерии на грима

Бронзантът ми стои неестествено

Избираш неподходящ продукт. Може би си се спряла върху продукт с грешен нюанс – твърде розов или оранжев, или пък продукт с неподходяща формула – прекалено прахообразна. За да получиш мек и естествен вид, избери продукт в цвят, максимално близък до този на кожата ти. Заложи на бронзант с матов ефект, а ако кожата ти има жълтеникав оттенък, избери бронзант с неутрален към жълт подтон.

Коректорът под очите ти се вижда отдалече

Използваш коректор който е твърде светъл. Избери нюанс който да е с един тон по-тъмен от този на естествения цвят на кожата ти. Смеси малко количество коректор с база за грим и нанеси върху черните кръгове под очите.

Червило по зъбите

Преди прилагането на любимото ти червило, нанеси малко количество фон дьо тен. Това ще осигури червилото ти да не се размазва и оставя следи навсякъде.

Ружът бързо изчезва

Ако кожата ти е суха и дехидратирана, тя привлича и улавя влагата от ружа. Затова е важно да поддържаш кожата си свежа и да я предпазиш от загуба на влажност. Преди да нанесеш ружа, нанеси хидратиращ крем и изчакай да попие добре в кожата.

Спиралата образува бучки

Изсъхналата спирала образува бучки върху миглите. Затова е важно да сменяш спиралата на всеки 6 месеца. За да предпазиш спиралата от изсъхване, не вкарвай и изкарвай четката многократно и след всяко използване плъзни няколко пъти четката  по хартиена салфетка, за да я почистиш.

Повече за: Макиаж идеи за момичетата, които не се гримират

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

Свързани теми: грим , спирала , руж , фон дьо тен

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Айлайнер от А до Я

Отговорен за цялостната трансформация на визията, точно той създава визуалната илюзия за по-големи и издължени очи, правейки погледа сексапилен и мис...