Пролетна Pin-Up визия by @makeupbuthow

Много дами се притесняват от носенето на ярко червило, тъй като може да се размаже, да привлича много внимание или да изглежда прекалено. Днес обаче ще ви дам моите съвети за това как да носите точно такъв цвят без притеснения.

пинап ели

Основа

Ако сме решили, че устните ще бъдат акцента на грима, е хубаво да имаме предвид, че всички други елементи трябва да са по-натурални на вид. За да имаме един модерно-изглеждащ грим е важно да поддържаме основата свежа и натурална на вид. Изберете лек фон дьо тен, който се слива перфектно с кожата – целта е просто да изравним тена и да прикрием червенината и недостатъците на кожата. Внимавайте и да не прекалите с ружа или продуктите, които внасят цвят на лицето – сложете съвсем мъничко бронзант или руж за свежест.

Очи

За гримът на очите следваме същия принцип както при основата – лек и натурален вид. Сенките, които избрах имат съвсем лек перлен блясък и деликатен цвят шампанско. Добавих лек матиран контур в сгъвката на клепача и под окото. Ако искате да подчертаете очите – сложете малко кафява или черна очна линия, молив или сенки в основата на миглите на горния клепач.

пинап ели2

Устни

Финалните щрихи включват нанасянето на червило, което служи и за акцент на целия грим. Избрах ярко червен нюанс течно червило с матов завършек. Матовите червила по принцип издържат много по-дълго върху устните и са по- устойчиви на размазване в сравнение с гланцовете или кремообразните червила.

Повече за: “Нюд” устни за всеки сезон [email protected] 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actual

    Поръчайте веднага
  • Loreal Paris Color Riche Le Khol Eyeliner Pencil Midnight Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш правилния праймер за лице

Пудрите са склонни към оксидация и промяна на цвета при контакт с кожа и себум. Е, тук се намесва праймерът...