Продукти за оформяне на вежди: Нашите ТОП 10

Въпреки че се считат за „рамката“ на лицето и са едно от първите неща, които забелязваме у някого, веждите често биват игнорирани в дневната рутина. Разкрасяването на веждите обикновено е предизвикателство (или са много тънки, или прекалено редки, или асиметрични, или твърде тъмни), но днес има много козметични продукти, които бързо, лесно и най-вече ефективно преобразяват веждите.

Оформяне на веждите: кога се прилага

Препоръчително е винаги да имаш молив под ръка. С него на разположение имаш инструмент за нанасяне на прецизни, макар и остри линии, поради което е важно движенията да бъдат внимателни, така че получените линии да приличат на истински косъмчета. Най-подходящ е за оформяне на зоната в основата на носа.

Геловете за вежди са идеалното решение за всички, които имат редки или прекалено светли вежди. Те са лесни за използване и нанасяне и всички грешки се коригират бързо. Те са идеални за прецизно оформяне и попълване, както и за фиксиране на косъмчетата.

Можеш да избереш това, от което ти имаш нужда в зависимост от проблема, пред който си изправена. Представяме ти топ 10 продукти за оформяне на вежди - по наш избор!

L'Oreal Paris Brow Artist Skinny Definer молив за вежди

Препоръчваме този молив за вежди за попълвате малките празнини във веждите. Той има изключително тънък 1,5 милиметров връх, който осигурява бързо и прецизно нанасяне. Също така ни харесва, че не се размазва и е водоустойчив, което сега е особено важно, като се има предвид, че веждите и очите са в центъра на вниманието.

Maybelline New York Brow Extensions молив за вежди

Този иновативен молив за вежди особено ни допадна, защото с него веждите са естествени, но по-пълни, при мигновено. Brow Extensions е много лесен за нанасяне и сякаш се плъзга по косъмчетата, при което се задържа върху тях и попълва точно необходимите места. Освен това не се размазва и е постоянен през деня.

NYX Professional Makeup Bare With Me спирала за вежди

Знаеш ли, че освен фиксатор за лице, има и фиксатор за вежди? Можеш да го изпробваш под формата на тази спирала за вежди, за да подготвиш, дефинираш или фиксираш веждите. Фиксаторът Bare With Me има кремообразна формула, обогатена с масло от конопено семе, която дълбоко хидратира косъмчетата на веждите. Можеш да използваш тази спирала за вежди самостоятелно или като последна стъпка в дефинирането на веждите си. Просто трябва да я нанесеш и да изчакаш да изсъхне до образуването на прозрачен слой.

L'Oreal Paris Unbelieva Brow гел за вежди

Този дълготраен гел за вежди се използва за попълване на веждите и изобщо не тряжва да се тревожиш за трайността му, защото може да издържи до 2 дни. Не е важно дали предпочиташ по-оформени или по-естествени вежди, тъй като с този гел за вежди и лесно ще постигнеш и двете. Освен това е водоустойчив и не се размазва.

Maybelline New York Brow Ultra Slim молив за вежди

Този молив за вежди се предлага в 3 нюанса. Позволява плавно нанасяне с висока прецизност, за перфектно оформяне на веждите. Върхът на Brow Ultra Slim е тънък само 1,6 мм, но не се чупи. С него веждите ще изглеждат естествено и ще останат дефинирани през целия ден, а за още по-естествен вид можеш да използвате четка, за да блендираш желаната зона.

YSL Couture Brow спирала за вежди

Ако искаш да придадеш структура на веждите си и да ги подчертаеш само с няколко движения, това е идеалният продукт за целта. Четката на Couture Brow е удобна за нанасяне. Трябва само да започнеш от вътрешния ъгъл на веждата към външния, след това да разрешиш веждите отдолу-нагоре с четка и накрая да подчертаеш ъгъла на веждите с върха ѝ. Елементарно, нали?

L'Oreal Paris Brow Artist помада за вежди

Това е спасение за редките вежди! Кремообразната гел формула перфектно подчертава веждите, а с високата концентрация на пигменти лесно се попълват всички празноти. Прецизната скосена четка прави нанасянето изключително лесно, а характерното за Brow Artist Pomad е това, че не се размазва.

Lancome Monsieur Big Brow молив за вежди

С този молив веждите ти ще бъдат неотразими до 24 часа. В другия му край има практична четка за блендиране, а текстурата му е кремообразна и лесна за нанасяне. Moniseur Big Brow едновременно оформя веждите и прикрива несъвършенствата им. Попълни веждите си с внимателни движения за естествен и модерен вид.

NYX Professional Makeup Precision Brow

Когато на веждите ти не са оформени, на помощ идва този молив с две функции! Плоският връх служи за детайлно попълване, тъй като позволява изключително прецизни движения, които перфектно имитират косъмчета. В другия си край моливът има гъвкав гребен за блендиране на цвета и постигане на равномерен и естествен вид.

Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off цветен гел

Гелът е най-доброто решение за перфектно оформени вежди, които не се нуждаят от корекция до три дни! Peel-off техниката има три стъпки: първо нанеси продукта с четка, с която имаш пълен контрол на движението; след това изчакай поне 20 минути, за да изсъхне текстурата (колкото по-дълго стои, толкова по-добър е ефектът - веждите са по-интензивни, а цветът - по-дълготраен) и след това отлепи гела по посока на растежа на косата (от носа към слепоочията). Резултатът ще те изуми!

Прочети повече за: Срок на годност на грима: кога е време за нов?

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Extension Blonde

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Brow Setter

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Unbelievabrow 104 Chatain

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim

  Поръчайте веднага
 • YSL Couture Brow

  Поръчайте веднага
 • Lancome Monsieur Big Brow

Свързани теми: грим , очи, вежди, вечерен грим, Lancome, Yves Saint Laurent, NYX, Loreal Paris, Maybelline New York, Loreal Paris, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кои нюанси избираш за есен ’21?

Чистата, сияйна и свежа кожа, както и грим без грим визията продължават да бъдат актуални, но когато към това добавим и очарователни есенни нюанси, пр...