Принцесата на 20!

Славата застигна Бела изключително бързо, след като по-голямата й сестра Джиджи вече беше топмодел, украсяващ кориците на най-престижните модни издания и кампаниите на най-актуалните брандове.

 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Тя е родена през не толкова далечната 1996 година и преди броени дни навърши 20 години. Да, в САЩ, Бела все още не може да си купува алкохол, но както тя сама е казвала много пъти: „Забавлението за мен идва от времето с близките ми и семейството ми“, така че да не я мислим в това отношение. 
Прекрасната брюнетка отпразнува рождения си ден в Ню Йорк, където напълни нощения клуб Up & Down с най-близките си, сред които – майка й, сестра й, приятелките й и, разбира се, гаджето й – The Weeknd.

 

Thank you everyone who made my birthday the greatest!!!! I love each and every one of you ❤️

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


Бихме казали, че изпълнителят, който жъне огромни успехи с последното си парче Starboy, е истински късметлия с оглед на физическите данни на Бела, които тя показа безсрамнно с почти прозрачния си тоалет. 


Освен върху перфектното тяло на модела, очите ни се спряха и на макиажа, който беше в абсолютен синхрон със сребристите пола и топ. Гримьорите на суперзвездата подбират за нея макиаж в тенденцията на бляскавата очна линия, за която сме говорили доста, като тренд, който ще залее някак скучините и мрачни есенно-зимни дни.

 

❤️

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


Сребърната очна линия на Бела придава блясък на окото без да създава усещане за тежък грим. Точно напротив, липсата на червило и пекалено тъмни мигли оставя впечатление за лекота и непретенциозност. Истински впечатлени от макиажа на Хадид за 20-ия й рожден ден ти предлагаме да побързаш към най-близкия магазин за гримове и да се сдобиеш с очна линия пълна не с гъста черна консистенция, а с брукат!

Повече на: Копирай тайните на кралицата на стила Миранда Кър

Свързани теми: копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Steal Her Look… Галена

В нашите очи тя е една от най-добре изглеждащите звезди, които България някога е имала...