Приемете предизвикателството на очната линия! Четири продукта за всякакъв тип нанасяне

Maybelline New York foto base

За повечето жени трудностите при поставянето на очната линия са част от ежедневието. Винаги има някакви криви, асиметрични или твърде дебели линии, които след това скриваме с по-дебел слой спирала и разчитаме, че въпросът е решен. В търсенето на функционален отговор се консултирахме със специалисти и научихме, че очертаването с очна линия е станало значително по-лесно благодарение на нови продукти, които имат модификации в апликатора. Ето как да намериш идеалния апликатор и веднъж завинаги да овладееш тънкостите на очната линия!

1. Течна очна линия – появи се първа на пазара и дълго време беше лидер. Това е класическо решение и се състои от дозатор с течност и натопена в него тънка четчица. Професионалните гримьори казват, че този класически вариант е по принцип добър избор, но се препоръчва само за по-опитни и по-спокойни ръце.

2. Очна линия със скосен връх – изглежда като класическата очна линия, но вместо четчица има по-тънък скосен връх от гъвкав материал. Този тип апликатор гарантира прецизно нанасяне, равномерна линия, и също така е подходящ, ако искаш да направиш по-дебела модерна линия.

3. Кремообразна очна линия – очната линия в кремообразна форма е снабдена с четчица и придава интензивен цвят и дълготрайност. Тъй като този тип очни линии често са по-устойчиви (издържат до 24 часа), те са отличен избор за дългите работни дни или при специални поводи. Нанася се като класическата течна очна линия, но тъй като се сваля по-трудно, бъдете внимателни при нанасянето.

4. Очна линия – флумастер – това е голямата иновация в продуктите за красота. С нея очертаването по линията на миглите никога не е било по-лесно, тъй като този вариант осигурява стабилност и свобода на движенията. Изглежда като флумастер със заострен връх от порест материал, напоен с черен очен гел. Заради по-лесното си нанасяне, тя е подходяща както за опитните, така и за по-неопитните любителки на грима, а също и за онези, които едва сега започват своето приключение с гримирането. Много подходяща за нанасяне на по-изразителни линии.

За този външен вид препоръчваме

  • Blackbuster L'Oreal Paris

  • Master Ink Maybelline New York

  • Super Liner Gel Intenza L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Superliner Superstar L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Микро-прикриване: техника на гримиране за съвършен тен

Всички са единодушни, че коректорът е незаменим в грим рутината ни...