Преобразяване от дневна към вечерна визия

Понякога дните ни са адски забързани – ставаме, пием кафе, приготвяме се за работа, отиваме и сядаме на бюрото си и така до вечерните часове, а след това ни очакват приятелите, за да отидем на бар и да изпием по питие заедно. В този момент вероятността да се почувстваме не особено красиви е голяма, защото макиажът ни никак не е подходящ за парти. От прибраната и изчистена дневна визия, подходяща за офис пространството, не е никак трудно да се премине към по-секси такава само с няколко правилни движения.

Какво ти е нужно?


Ако знаеш, че няма да успееш да се прибереш у дома след работа, когато излизаш сутринта в чантата си сложи следните продукти: сенки за очи в цветова палитра, която смяташ, че ти стои добре, бронзант, хайлайтър и тъмно червило, а може и очна линия.

Каква трябва да е основата ти?

Основата ти е дневният ти грим, който, за да може да се представи добре толкова много часове трябва да създаден с продукти с формули за издръжливост. Само те са способни да понесат стреса и всички препядствия, на които си подложена през деня. Създай грим, който да е  изчистен, не нанасяй сенки за очи, за да може тях да използваш вечерта. Заложи на лек руж и червило в естествен нюанс.

Как да преминеш към вечерна визия


Започни с коригиране на фон дьо тена, използвайки коректор. Него нанеси навсякъде където виждаш леки пропуски предизвикани от неволни докосвания. Матирай с компактна пудра, която да прикрие омазнената т-зона и продължи с бронзант. Той е идеален, за да оформи добре лицето ти и да придаде дефиниция на скулите и челюстта. Ако си забравила сенките си за очи, дори можеш да използваш бронзанта за тази цел. Ако обаче си се подготвила много добре и си ги взела... с тях създай формата на окото, която харесваш в цветовете, които ти допадат. Съветваме те преди да ненесеш сенките да минеш по клепача с малко пудра, която да послужи като основа. Продължи с много лек слой спирала, която да направи миглите още по-черни след като по тях са попаднали частици от сенките. Време е за последния щрих към вечерната визия – червилото. Преди това се увери, че червилото, което си носила през деня е много добре почистено. Нанеси тъмен нюанс, който да придаде драматичност и сексапил на визията ти и... готово! Само за няколко минути и промени дневната визия във вечерна с по-малко усилия, отколкото си очаквала.

Повече за: 5 правила на вечерния грим

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , сенки за очи , устни, вечерен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион...