Премахване на устойчив гланц от устните

Дневен крем

Имате ли подръка L'Oréal Hydrafresh дневен крем? Отлично! Точно това е продуктът от който имате нужда за да почистите устните си.
 


Вземете малко от крема с върха на пръстите и с леки, потупващи движения го разнесете върху устните. След това избършете устата си със хартиена салфетка или памучено тампонче.  

Балсам за устни

В зависимост от устойчивостта на гланца който сте използвали, този продукт може да ви помогне да премахнете остатъците от грима по устните.

Най-напред, нанесете няколко слоя балсам върху устните и изчакайте две, три минути за да попият добре. След това направете пилинг на устните, като използвате четка за зъби. С нежни, кръгообразни движения минете с четката по устните в различни посоки.
 


Този начин ви осигурява ефикасно почистване на мъртвите клетки от повърхността на устните, но трябва да внимавате движенията да бъдат меки и нежни и да не използвате прекалено твърда четка, защото това може да доведе до нараняване и напукване на устните.

Трик с кърпа

Вземете мека хавлиена кърпа и я потопете в гореща вода. След това с кърпата обтрийте устните. Този трик улеснява премахването на различни видове гланц – прозрачен, в телесен цвят, в ярки нюанси. Но имайте предвид че така няма да успеете да премахнете водоустойчивия гланц от устните си.
 


Ако залагате на водоустойчив гланц, който по-трудно се отстранява, трикът с хавлиена кърпа осигурява добра основа за използване на продукти предназначени за премахване на грим.

Ако обаче решите да не използвате почистващи продукти върху устните си, а върху устните ви все още има остатъци от гланц – повторете трика с кърпата и гореща вода.  

Повече за: Гланц за устни без лепкаво усещане

За този външен вид препоръчваме

  • Baby Lips Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris red

    Поръчайте веднага
  • loreal paris infaillible gloss

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , гланц за устни , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Международен ден на червилата: отбелязва този любим на много дами козметичен продукт

Днес отбелязваме International Lipstick Day и заедно с това си припомняме колко много са се променили козметичните процедури ...