Прекаляваш ли с грима?

Всяка жена се старае да има безупречна визия и да изглежда добре. Но, красивото лице лесно може да се превърне в натрапчиво, грубо и нелепо. Тъкмо затова, всяка от нас трябва да знае къде е границата...

Никой не може да си спомни как изглеждаш без грим


Дори и най-добрата ти приятелка не може да те разпознае без грим?

Не забравяй за златното правило в грима – или очите или устните! Не съчетавай опушеният грим с ярко червило и руж в розов нюанс! Ако решиш да акцентираш върху устните си – тънка очна линия и един пласт спирала са напълно достатъчни!

Лицето ти се откроява


Перфектният фон дьо тен не би трябвало да се забелязва върху кожата. Ако лицето ти се откроява, вероятно си прекалила с пластовете или нюансът на фон дьо тена не е подходящ за кожата ти. Използвай четки или гъбичка за разнасяне на продуктите.

Имаш червило по зъбите


Когато се усмихваш, околните млъкват? Но само поради това че, зъбите ти са изцапани с червило! За да избегнеш този гаф, нанеси тънък слой червило и леко втрий с пръст.

Оставяш следи навсякъде


По дрехите ти често остават петна от грим? Гримът ти личи по всичко до което се докоснеш? Може би е време да помислиш дали не прекаляваш с пудрата и фон дьо тена.
Ако не си сигурна, довери се на естествената светлина. Гримирай се на естествена светлина с лице към прозореца.

Да, хубаво е да експериментираш, но поставянето на прекалено количество сенки за очи в различен цвят изглежда смешно. Комбинираните нюанси изглеждат чудесно, само ако са нанесени с мярка.

Губиш представа за времето


Закъсняваш за работа поне веднъж седмично защото прекарваш пред огледалото прекалено дълго време.

За свалянето на грима ти трябва повече от 15 минути? Това е доказателство че имаш твърде много грим върху лицето.

Повече за: 7 доказателства че си пристрастена към грима

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перманентен грим на устни – за и против

Преди да се подложиш на такова нещо, би било добре да разбереш всички подробности за процедурата за да се запознаеш с нейните плюсове и минуси...