Прекалили сте с ружа? Има решение!

Трик с компактна пудра

трик с пудра

Не се опитвайте да премахнете излишното количество, защото рискувате да развалите грима. Вместо това, с леки, потупващи движения върху проблемната част нанесете по-светла компактна пудра. По този начин, ще прикриете грешката без да съсипете останалата част от грима, а ружът ще се слее добре с цвета на кожата ви. 

Изтърскайте четката

нанасяне на руж

За да предотвратите грешката и прекаляването с ружа, не поставяйте голямо количество руж върху четката. Ако все пак наберете голямо количество от продукта, леко изтърскайте четката и тогава започнете с гримирането.

Правилното нанасяне е важно

нанасяне на руж

Правилно нанесеният руж може да привлече всички погледи към вас. Затова, започнете с нанасянето от слепоочията към найгорната част на скулите. и размажете с леки движения.
За допълнителна свежест, след като приключите със скулите можете да нанесете съвсем малко руж и по брадичката и носа. Не забравяйте че ружът трябва добре да се слее за да няма видими граници.

Повече за: Мисия възможна: Намери правилния руж за твоята кожа

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери как да правиш оригинални маски за Хелоуин

С помощта на съветите ни със сигурност ще успееш да постигнеш някоя от тези две маски за Хелоуин по съвсем различен начин от другите....