Представяме ви… Ева Лонгория!

1. Nude манията


Прелестната отчаяна съпруга, която не веднъж е попадала в класациите за най-сексапилни жени в Холивуд, може да послужи за пример на всички брюнетки по отношение на макиажа си. Тя много добре улавя кога да използва естествените тонове и как да печели овации благодарение на тях. В тази визия главно действащо „лице“ е червилото. То е в бежовата гама като дава усещане за лекота на грима, което го прави идеален избор за ежедневието, което може да ни срещне с препядствия, бизнес преговори и, разбира се, много усмивки. Очите са деликатно подчертани с молив, а скулите са добре структурирани благодарение на руж. Комбинацията от трите елемента – молив за очи, руж и червило създава макиаж феерия, която прави Ева още по-прелестна.

2. Драма в обектива


Латино жените са известни със страстта, която носят в себе си. Страст, която изпепелява, приласкава, може да те стопли, но може и да те опари. За да подчинява хората около себе си една жена трябва да използва погледа си. В тази визия на Ева Лонгория очите са на пиедестал като са силно подчертани благодарение на обемни мигли и черен молив за очи. Тази визия е перфектна за вечерни събития и би ти отнела от 15 минути до 1 час, в зависимост колко си добра в поставянето на макиажа. Истината е, че когато гримът се фокусира върху очите прецизността трябва да е голяма, за да може резултатът да е такъв, какъвто го искаме.

3. Лекотата на битието


Третата визия на Ева, която сме подбрали за теб, според нас я представя в най-чудесна светлина – прелестна, страстна, но премерена и нежна. Този макиаж, постигнат благодарение на подходящите сенки за очи, придава мекота на погледа, прави окото по-голямо оптически и подчертава тъмния му цвят. Визията е изключително подходяща за брюнетките, които са уморени от черните сенки, черния молив за очи и очната линия и им се иска да подчертаят хубостта си с различните нюанси от кафявата гама. Когато подбираш продуктите за такъв грим – съобрази тона на червилото със сенките ти. В никакъв случай не залагай на червеникавите нюанси, а можеш да се откажеш и от розовото!

Повече за: Визии от червения килим за твоята специална вечер

За този външен вид препоръчваме

  • Color Riche

  • false lash superstar

    Поръчайте веднага
  • COLOR RICHE LES OMBRES

Свързани теми: грим , известни , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Монохромен грим

След дългогодишно властване на тенденциите изпълнени с разнообразие от цветове и техники, тази пролет се откроява една по-различна и странна тенденция...