Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Оформянето на веждите никога не е лесно, особено ако внимателно си следвала предишните модни тенденции, когато на дневен ред бяха тънките вежди, а точно по тази причина сега веждите ти не са толкова гъсти, колкото би желала, въпреки, че ги оставяш да пораснат. На кого би могло дори да му хрумне, че тази тенденция ще се изгуби и че модният свят ще бъде завладян от любимата на много тенденция веждите да бъдат възможно най-естествени и рошави.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Затова е хубаво да знаеш всички възможни начини, по които можеш да превърнеш грешката си от миналото в едно от основните си предимства. При това не говорим само за популярните техники за рисуване на вежди, като микроблейдинг, микрофедъринг и други подобни, които подразбират сериозни финанси и множество неуспешни опити, а да избереш най-подходящия продукт  от нашия списък за най-добри моливи за вежди:

1. L’Oreal Paris Brow Artist Micro Tattoo молив за вежди

С появата на нова техника за рисуване на вежди специалистите в сферата на козметиката създават нови продукти, вдъхновени от нея. Този Micro Tattoo молив за вежди е вдъхновен от микроблейдинга и затова вместо да има класическата форма на молив за вежди нейният върх  наподобява машинките, използвани в студиата за татуировки.

Така че ще можеш не само прецизно да дорисуваш точно онези косъмчета, които ти липсват, но и да сгъстиш веждите си, така че да изглеждат естествено и рошаво, при това от комфорта на дома си и на много по-достъпна цена.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Дълготрайността на молива за вежди Brow Artist Micro Tattoo също е невероятна, тъй като цветът му издържа до 24 часа.

2. Maybelline New York Total Temptation молив за вежди

Ако искаш малко да подчертаеш формата на веждите или само леко да подсилиш нюанса на веждите си, тогава прахообразната и кремообразна формула на молива Total Temptatipon ще ти пасне перфектно. С помощта на прецизния апликатор няма да имаш никакви трудности при нанасянето на тази богата на пигменти формула, а освен това ползвайки изключително мекото гребенче ще можеш да разрошиш веждите и равномерно да разпределиш пигментите на молива за вежди Total Tempation точно на местата, където ги искаш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3. NYX Professional Makeup Fill And Fluff молив за вежди

Кой казва, че само фон дьо тенът и сенките за очи могат да се нюансират, т.е. да блендират? С помощта на молива за дефиниране на вежди Fill And Fluff ще можеш без проблеми да нюансираш веждите си както пожелаеш. Благодарение на помадата на восъчна основа, намираща се от едната страна на молива, с която ще можеш да чертаеш и по-тънки и по-дебели линии и на овалната мини четка от другата страна, с която ще блендираш, няма да имаш никакви проблеми да направиш веждите си да изглеждат красиви и естествени.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

4. YSl Couture Brow Slim молив за вежди

Ако се нуждаеш от ултратънък молив за вежди, за да запълниш малките празнини на веждите си или за да ги оформиш с невероятна прецизност, тогава ти препоръчваме да пробваш молива Brow Slim. Върхът му е с дебелина от  само 1.5 мм и за него не ти трябва острилка за моливи, а  само с едно  движение ще нарисуваш косъмчета, които почти няма да се различават от естествените ти неукротими вежди. Освен ултратънкия връх и прецизното нанасяне, формулата на Brow Slim не се размазва, издържа цял ден и е водоустойчива.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

5. Lancôme Monsieur Big Brow молив за вежди

Както и самото име подсказва, ако искаш по-дебели и изразени вежди, тогава Monsieur Big Brow е продуктът за теб. От едната страна този  молив за вежди е с конусовиден накрайник, с чиято помощ ще нанесеш пигмента само с едно движение, а от другата  рошава четка за преливане на цвета, и равномерно разнасяне на  кремообразната формула. А най-хубавото на този молив за вежди е, че прави веждите да изглеждат по-плътни, и то веднага след нанасяне.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

6. Maybelline New York Brow Satin Duo молив за вежди

Можеш да постигнеш WOW ефект на веждите с помощта на Brow Satin Duo, с който можеш да оформиш и подчертаеш веждите, и да си осигуриш наситен цвят . Едната страна на продукта съдържа восък, който ще ти помогне да оформиш веждите както пожелаеш, а на другата страна има четка с пудра, която ще ти позволи да постигнеш наситеността на цвета на веждите ти, която винаги си искала.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Кой от тези моливи би ти бил най-полезен? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: НОВО: Bambi Eye False Lash спирала за отворен поглед на секундата

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Micro Tattoo Brow Artist Blonde

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Soft Brown

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Fill And Fluff

  Поръчайте веднага
 • Lancôme Monsieur Big Brow

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Micro Tattoo Brow Artist Brunette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Blonde

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Maybelline New York Brow Satin Duo Liner

  Поръчайте веднага
 • YSL Couture Brow Slim

Свързани теми: очи, Lancome, Yves Saint Laurent, NYX, Loreal Paris

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме фон дьо тен, който устоява на ежедневните предизвикателства

При нас пристига подобрената версия на известния фон дьо тен на L'Oréal Paris предпочитан както от местните, така и от чуждестранните инфлуенсърки. Ст...