Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Оформянето на веждите никога не е било лесна работа, особено ако послушно си следвала тенденциите, които проповядваха тънки вежди, вследствие на което те са загубили естествената си плътност. Разбираме те, всички сме минали през това, защото кой тогава можеше да си помисли, че нова тенденция на по-естествени и рошави вежди ще завладее света на модата и красотата. Ние не, признаваме.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Възможно е обаче да поправиш „грешка от миналото, наречена тънки вежди“ и да я превърнеш в една от силните си страни. Тук не говорим само за популярните техники за рисуване на вежди, като микроблейдинг, микрофедъринг и други подобни, които изискват да похарчим доста и често не успяват от първия път. Не, имаме много по-достъпно и просто решение - моливи за вежди, а избора на най-добрия от тях ще оставим за теб.

1. L’Oreal Paris Brow Artist Micro Tattoo молив за вежди

С появата на нова техника за рисуване на вежди, експертите по гримиране създават нови козметични продукти, вдъхновени от нея. Този молив за вежди е вдъхновен от техниката за рисуване на вежди микроблейдинг, затова върхът му наподобява машинка за подстригване, а не на класическата форма на молив за вежди.

Вече можеш успешно и прецизно да изрисуваш само липсващите косъмчета, както и да увеличиш плътността на веждите си, така че да изглеждат естествени и рошави от комфорта на дома си, за много по-малко пари. Трайността на молив за вежди Brow Artist Micro Tattoo също е страхотна, тъй като този молив за вежди издържа до цели 24 часа.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

2. Maybelline New York Tattoo Brow Pencil 36h молив за вежди

Ако се притеснява размазването на грима през горещите летни дни, тогава Tattoo Brow 36x е идеалният избор за теб С него ще имаш перфектно дефинирани вежди, а водоустойчивата му формула с интензивни пигменти ще ти позволи да ги попълваш и оформяш точно както пожелаеш, без размазване. Предлага се в три нюанса и е много лесен за нанасяне. От едната страна на молива има прецизен връх, който оформя, дефинира и попълва веждите, а от другата страна има гребенче за лесно разресване.

3. Maybelline New York Brow Satin Duo молив за вежди

Истински WOW ефект на веждите може да бъде постигнат с помощта на  Brow Satin Duo, с който можеш да оформиш и тушираш веждите и да им придадеш желаната интензивност. На едната страна на молива за вежди Brow Satin Duo има восък, който ще ти помогне да оформиш веждите си както пожелаеш, докато на другата страна има четка с пудра, с която ще постигнеш интензивността на цвета, която винаги си искала.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

4. NYX Professional Makeup Fill & Fluff молив за вежди

Кой казва, че само фон дьо тенът и сенките могат да се нюансират или блендират? С помощта на молив за оформяне на вежди Fill & Fluff ще можеш да нюансираш веждите си точно както искаш. От едната страна на молива има помада на восъчна основата с апликатор със специален дизайн, благодарение на който ще можеш да рисуваш както по-тънки, така и по-дебели линии, които остават фиксирани. От друга страната има мини овална четка, с която да блендираш и да създаваш естествен вид на веждите си.

 

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

5. NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil молив за вежди

Precision Brown Pencil е поредният от поредицата страхотни моливи за вежди от марката NYX Professional Makeup. Този двустранен молив има плосък връх за прецизно дефиниране и попълване на веждите с детайлни движения, които имитират външния вид на самите косъмчета. От другата страна на молива има гъвкав гребен за блендиране на цвета и постигане на равномерен и естествен вид.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

6. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen молив за вежди

Най-новият ни фаворит сред моливите за вежди на NYX Professional Makeup е Lift & Snatch Brow Tint Pen. Този гъвкав молив с микро четка позволява да се рисуват (както тънки, така и дебели) линии, които приличат на косми за ефект, подобен на този след микроблейдинг. Чрез рисуване на косъмчета с движения нагоре, много лесно ще се сдобиеш с идеално повдигнати и разрошени вежди. В допълнение, иновативен апликатор със специална форма ти позволява да рисуваш линии с естествен външен вид, така че постигането на желаната форма и плътност на веждите става постижимо и в  домашни условия.

7. YSl Couture Brow Slim молив за вежди

Ако се нуждаеш от ултратънък молив за вежди, за да попълниш само малките дупки на веждите си или да ги оформиш с невероятна прецизност, тогава препоръчваме да опиташ Brow Slim молив. Върхът му е тънък само невероятните 1,5 мм и за него не ти трябва острилка. Този молив само с един замах рисува косъмчета, които почти няма да се различават естествените ти вежди. В допълнение към ултратънкия връх и прецизността при нанасяне, формулата на Brow Slim молив за вежди е водоустойчива, не се размазва и издържа цял ден.

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

8. Lancôme Monsieur Big Brow

Както подсказва самото името на този продукт, ако искаш по-плътни и изразени вежди, тогава Monsieur Big Brow е това, което ти трябва. Този молив за вежди има пастел от едната страна, с помощта на който ще нанесеш пигмента само с едно движение, докато от другата страна има пухкава четка за блендиране, която служи за равномерно нюансиране на кремообразната формула. Страхотното при този молив е, че ще ти осигури по-пълни вежди веднага след нанасяне.

Кой молив за вежди си избра? Пиши ни в коментарите!

Прочети още: 6 цвята за коса, които са хит това лято

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Pencil 36h

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Fill And Fluff

  Поръчайте веднага
 • Lancôme Monsieur Big Brow

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Satin Duo

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Lift & Snatch

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil

  Поръчайте веднага
 • Yves Saint Laurent Couture Brow Slim Eyebrow Pencil

Свързани теми: очи, Lancome, Yves Saint Laurent, NYX, Loreal Paris, Maybelline New York, моливи за вежди

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаем грима с прическа за най-лудата нощ?

Ето няколко съвета как най-добре да съчетаеш грима с прическата и да постигнеш визия, с която първо да очароваш себе си, но и всички останали...