Представяме фон дьо тен, който устоява на ежедневните предизвикателства

L'Oréal Paris винаги ни радва с новости от света на красотата. Този път иновацията идва под формата на подобрената версия на известния им фон дьо тен, предпочитан както от местните, така и от чуждестранните инфлуенсърки. Става дума за фон дьо тен Infaillible 24h Fresh Wear със SPF фактор и нова формула! Както винаги, когато става дума за новости, решихме да изпробваме този нов фон дьо тен в действие и да споделим с теб първите си впечатления.

Представяме фон дьо тен Infaillible 24h Fresh Wear

Фон дьо тен L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear е "наследник" на известния фон дьо тен носещ същото име. Както вече споменахме, това, което го отличава от предшественика му, е SPF 25 фактор и новата технология, осигуряваща усещане за лекота и ефирност върху кожата в комбинация с дълготраен ефект и силно покритие. Опакован е в красиво прозрачно стъклено флаконче, която излъчва семпла елегантност, но нас много повече ни заинтригуваха промените вътре в него. По тази причина избрахме подходящите нюанси и решихме да го подложим на седемдневен тест, за да проверим дали този фон дьо тен наистина устоява на ежедневните предизвикателства.

Първо впечатление: Позволява на кожата да диша

Може да си свикнала с матови фон дьо тени и такива с плътна текстура, но ние препоръчваме винаги да избираш онези с по-лека текстура, които ще позволят на кожата ти да диша. Точно това ти осигурява новият фон дьо тен L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear. 

На гърба на флакончето пише, че осигурява свеж вид на лицето, трайност до 24 часа *, покрива несъвършенствата, не цапа дрехите и не създава ефект на маска. След първата употреба открихме, че този фон дьо тен е малка до средна плътност и мека текстура, който наистина осигурява леко усещане върху кожата. Останахме изумени, че фон дьо тен с висока покривна сила може да осигури свеж вид на кожата с усещане за лекота на лицето през целия ден. Освен това, след окончателното нанасяне кожата се сдоби с естествен сатенен финиш, който изключително ни допадна.

Представяме нов фон дьо тен за естествена и свежа визия през целия ден

Фон дьо тен със SPF фактор

Въпреки че често сме го споменавали, струва си да се повтори, че SPF защитата, т.е. защитата на кожата от слънчевите лъчи, трябва да бъде незаменим елемент от грижа за кожата и грим рутината. Поради тази причина останахме приятно изненадани, че освен висока покривна сила, фон дьо тен Infaillible 24h Fresh Wear има и защитен фактор 25! Нека просто кажем, че след като научихме това, възхищението ни към този фон дьо тен се увеличи още повече.

Заключение: Свеж вид през целия ден!

След седемдневен тест време е за обобщим впечатленията. Според нас фон дьо тен L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear си заслужава да бъде част от дневната ти грим рутина. 

След седемдневно тестване е време да обобщим впечатленията. Според нас фон дьо тен L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear си заслужава да бъде част от дневната ти грим рутина. Това, което забелязахме, е, че има висока покривна сила и в същото време придава на кожата естествен и свеж вид през целия ден. Предлага се в 8 нюанса, така че лесно ще намериш подходящия за твоя тен. Освен това се прилага много добре, смесва се и се надгражда. В допълнение има SPF 25 и придава на кожата естествен сатенен финиш.

Накратко, с помощта на всичките си ползи, този фон дьо тен със SPF защита ще накара кожата ти да изглежда естествено, а на теб ще помогне да бъдеш се чувстваш безупречно всеки ден - защото го заслужаваш!

Пробвала ли си вече подобрения фон дьо тен L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear? Сподели впечатленията си в коментарите.

*Самооценка, 114 жени

Прочети още: Как най-добре да включим витамин C в бюти рутината си

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 125 Natural Rose

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 145 Beige Rose

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 220 Sand

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 200 Golden Sand

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 130 True Beige

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 140 Golden Beige

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 235 Honey

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 300 Amber

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра, тенденция, опушен грим, пролет, лице, Loreal Paris, SPF

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Серумът за лице и митовете, които се говорят за него

Серумът за лице е продукт, предназначен за усъвършенствана грижа за кожата на лицето и врата, който напоследък набира все по-голяма популярност...