Предизвикателство: Опушен грим, докато си на път с колата

В началото на есента сме готови за нови предизвикателство. Често бързаме, но и умело боравим с гримовете при всяка удобна възможност и на всяко място и затова решихме да направим мини наръчник за теб, което да ти помага при гримиране в колата и да ти покаже какво представлява създаването на опушен грим на задната седалка и то с помощта на само два продукта за гримиране и малко огледало.

Предизвикателство: Опушен грим, докато си на път с колата

Кафяв опушен грим

Избрахме честта да се падне на гамата сенки за Maybelline New York The Nudes и спиралата The Colossal Platinum Black. Тази гама сенки е нашият избор точно защото когато объркаме при нанасянето на сенките то не е прекалено забележимо, поради което ти препоръчваме точно тези нюанси в подобни ситуации.

Палитрата сенки The nudes съдържа 12 внимателно подбрани земни нюанса, вдъхновени от природно бежови, пясъчни и бронзови тонове. Беше ни по-лесно да започнем гримирането с по-светли сенки, затова препоръчваме и на теб да започнеш опушения грим в кола, нанасяйки най-светлия нюанс сенки върху целия клепач.

След като нанесеш най-светлия нюанс постепенно нанеси по-тъмните, започвайки от сгъвката на клепача. За по-изразен опушен грим направи ясно изразен преход от светли към тъмни нюанси, съответно нанеси повече тъмни сенки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Кога е подходящ момент за нанасяне на спирала в такси?

Опушеният грим не е завършен без два пласта спирала, така че дори в този случай не бива да я прескачаш. Нужно е само да изчакаш червен сигнал на светофара или автомобилът да бъде в пълен покой. Избери спирала, която се нанася лесно и с издължаваща и извиваща миглите четка. Точно така е фантастичната Maybelline New York The Colossal Platinum Black, която има формула за дълготраен обем без бучки и размазване, но и фантастичен ефект на платинен блясък, който ще придаде на миглите ти изцяло ново измерение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Бонус продукт – любимо червило

Въпреки че казахме, че тази визия може да се получи дори само с два продукта, ние сме на мнение, че гримирането не е завършено без червило. Затова ти препоръчваме да пробваш Maybelline New York CS Shine Compulsion в цвят по твой избор. Устните ти ще бъдат не само в наситен цвят, но ще имат и неустоим блясък.

Ще пробваш ли да направиш опушен грим на задната седалка на колата си или ще продължиш да създаваш този грим само вкъщи? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Представяме ти най-добрите моливи за вежди

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , сенки за очи , устни, мат, Maybelline New York

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Lash Sensational спирала: Нова формула, обогатена с масло от дива роза

Легендарната Maybelline New York Lash Sensational спирала, с която всяка мигла става зашеметяваща, тогава ще те зарадва фактът, че сега тя пристига с ...