Предимства на спиралата с фибри пред изскуствените мигли

Когато гледаме Адриана Лима или Даутцен Крус, то няма как да подминеме очарователния им поглед. И вие имате чувството че двете красавици използват изкуствени мигли? Много жени смятат че само с използването на искуствени мигли могат да придадат максимален обем и плътност на миглите си. Но това е грешка!

За съблазнителен поглед всичко от което имате нужда е качествена спирала с фибри

Както вече знаем много добре, красиво гримираните очи са много важни за създаване на безупречна визия, и понякога е достатъчна само спирала за постигане на различни невероятни транформации. Имате само пет минути да се подготвите? Спирала, руж и гланц – това е всичко което ви трябва. Подготвяте се за дълго очаквано, важно събитие? Важно е да подчертаете очите си и тяхната красота да изпъкне още повече.

Най-добрият начин е да използвате качествена спирала с фибри, последната иновация при любимия грим продукт на жените.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Спиралате с фибри придава ефект на изуствени мигли и прави миглите ви видимо по-дълги и обемни.

Каква е тайната?

Спиралата е обогатена с малки, изключително нежни изкуствени влакънца, благодарение на които миглите изглеждат по-дълги и по-дебели. Фибрите придават обем на миглите, от която всяка е подчертана перфектно. Така очите ви изглеждат добре подчертани и магнетични. Те улавят всяка една мигла по отделно и така предотвратява слепването на миглите и образуването на бучки.


Спиралата с фибри прави миглите безупречно извити а погледът изключително сексапилен и очарователен. Резултатът е наистина удивителен дори и за къси и редки мигли.

Допълнителен съвет: Препоръчваме ви новата False Lash Superstar X Fiber спирала от Loreal, действаща на два етапа и осигуряваща екстремен обем и дължина на миглите, за зашеметяващ поглед.

Повече за: Няколко полезни хитрини за използването на спирала (Първа част)

За този външен вид препоръчваме

  • False Lash X-Fiber Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за Halloween II част

Продължаваме с представянето на невероятни идеи за хелоуински маски, вдъхновени от персонажи от известни филми и истории...