Правилният избор – bb кремът

Лятото е сезонът, който изисква от нас повече от всякога да обърнем внимание на състоянието на нашата кожа. През горещите дни тя лесно се зачервява, изсъхва, омазнява се, избиват пъпчици... въобще – може да е истинско бедствие.

Лек макиаж за горещите дни


Една от големите ни драми през лятото е фактът, че гримирането и поддържането на добрия макиаж са почти мисия невъзможна. Честото изпотяване и смяна на температури, от хладния офис до горещата улица, карат грима ни да изглежда много зле. В такива моменти на всички ни се иска да имаме един по-лек макиаж, който да предпазва лицето ни от вредните влияния.

Удоволствие за кожата


Нашият must-have продукт за лято 2017 безспорно е bb кремът. Текстурата на bb крема е много по-лека от тази на фон дьо тен. Този продукт е съвършен заради няколко основни причини. Той комбинира в себе си качествата на крем за лице и предимствата на фон дьо тена, като по този начин покрива лицето ни с приятен цвят и в същото време помага на кожата ни да остане добре хидратирана през дните в годината, когато тя най-често изсъхва от слънчевите лъчи. Bb кремът носи удоволствие за кожата, защото скрива по много фин начин леките й несъвършенства като не запушва порите на лицето.

24-часова хидратация и винаги свеж тен


Продуктът, който трябва да имаш това лято е едно от страхотните бюти творения на L’Oreal Paris и се казва Nude Magique Bb Cream. Той съдържа антиоксиданти, които да подкрепят кожата ти и осигурява UV защита срещу слънчевите лъчи. Макиаж създателите на бранда, са разработили Nude Magique BB Cream с идеята за 24-часова хидратация и винаги свеж тен. Този продукт ще ти позволи да изпиташ, в буквален смисъл, ефекта на „голата кожа“ като няма да остави и за секунда в теб усещане за тежест. По отношение на цветовете, цветовите пигменти, използвани в ултра леката формула на Nude Magique BB Cream, са разработени за да се адаптират към всички типове и цветове кожа.

Какво повече може да искаме от един продукт през лятото?

Повече за: Как да контурираш светла кожа?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Nude Magique BB Cream

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , bb крем

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Фон дьо тен за зряла кожа – как да изберем правилния?

Фон дьо тените за зряла кожа задължително трябва да има повдигащ ефект при бръчки и финните линии. С напредването на възрастта идва  и зрелостта на ко...