Правила за грим в офиса by @makeupbuthow

Както всички знаем, външният ни вид е първото нещо, което хората забелязват преди дори и да сме обелили една дума, затова е от голямо значение какъв грим и облекло ще подберем за работното място, така че да излъчваме професионализъм. Ако средата, в която работите има определен дрескод, имайте предвид, че гримът също трябва да отговаря на някои правила.

Ето какво да имате предвид, когато се гримирате за работа:

Elitsa_office_makeup

1. Покажете истинската си красота

Изберете грим, който да подчертава чертите и естествената ви красота, вместо такъв, който да е прекалено тежък и да я маскира.

2. Избягвайте тъмен и драматичен грим

Опушеният грим за работа не е добра идея, затова опитайте да се придържате към неутралните тонове сенки, като за подчертаване на очите, можете да използвате класическата очна линия и спирала.

3. Перфектната основа

За най-натурален вид на лицето, се доверете на продукти, които подхождат на вашият тип кожа, карат ви да се чувствате уверени и красиви и издържат цял ден. Вземете компактната си пудра в чантата за да можете да коригирате или матирате грима при необходимост.

4. Не прекалявайте с червилото

За работа е добре да се придържаме към неутралните тонове както за очите, така и за устните – телесните цветове подхождат на всяка кожа и всеки тоалет, така че са страхотен избор за ежедневието. Ако работното ви място изисква да сте елегантни, имайте предвид да не слагате крещящи нюанси червило. Някои нюанси на червеното обаче са изключение - съчетани с лек и изискан грим, те могат да изглеждат професионално и елегантно.

Повече за: Трикове за кадифена кожа през целия ден by @makeupbuthow [Video]

За този външен вид препоръчваме

 • L'oreal Paris True Match Compact Powder

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris True Match Concealer

  Поръчайте веднага
 • L'oreal Paris Color Riche Matte 430 Mon Jules

  Поръчайте веднага

Свързани теми: Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

3 бюти грешки, които да избягваме! by @makeupbuthow

Всички правим грешки от време на време и в това няма нищо лошо. Проблемът се появява, когато продължаваме да ги повтаряме или дори не знаем, че те са ...