Права VS. Kъдрава

Гримът и косата са неизменно свързани.

Те изграждат цялостното усещане за имиджа ни и е гарантирано, че ако си с перфектната прическа и макиаж дори най-семплите дрехи биха накарали визията ти да изпъква.

И понеже непрестанно си говорим за грим ни се иска да го погледем като онази част, която трябва да е в абсолютна синергия с косата...

За всички момичета с къдрава коса

 

😎

A photo posted by Raye Boyce (@itsmyrayeraye) onТрудна за опитомяване и поддържане, къдравата коса е като награда в очите  на всички онези, които я нямат и мъка за всички, които я имат. Тя обаче е гаранция за привличане на погледите. Ако си от прекрасните представителки на нежния пол, които сутрин виждат бурни къдрици в огледалото запомни, че макиажът трябва да е достатъчно силен, за да опише лицето ти.

 

Какво имаме предвид ли? Често къдратата коса привлича вниманието, но кара лицето ни да остава някак незабелязано или дори прави формата му кръгла. За да избягаш от тези нежелани ефекти подчертай очите си смело в зависимост от тяхната форма.

 

👧🏾

A photo posted by Raye Boyce (@itsmyrayeraye) on

 

Друго предложение, което смятаме, че ще ти помогне в мисията да блестиш е да използваш продукт за контуриране, който да подчертае скулите. По този начин ще елиминираш усещането за кръглото лице, което къдравата коса оставя.

За всички момичета с права коса

 

Една от любимите ни влогърки Тени Паносиян е пример за всички красавици с прави коси, които са запалени по изкуството на макиажа. Тя е неспирно вдъхновение и всяка визия, която показва в социалните си канали е перфектна за нашите главни героини.

Когато имаш права коса можеш спокойно да накараш лицето ти да излежда нежно и сякаш леко докоснато с грим. Тайната на правата коса и добрия макиаж е в баланса между линиите и формите.

 

💋

A photo posted by teni panosian (@tenipanosian) on

 

Изчистените очи, които имат само малко спирала, ще създадат усещане за магнетичност в погледа, като в същото време ще оставят красиво подредената ти коса да се движи плавно и да събира погледите с блясъка си. Да, тук важи обратното на къдравата коса.

 

Ако къдритите отвличат вниманието от лицето с буйността си, то правата коса често остава неглижирана. За да промениш този факт се постарай лицето ти да блести с лек грим.

Повече за: Инвазията на брюнетките

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , контуриране на лице , грижа, очи, червило, устни, тенденция, тенденция, фризура, стил , вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Lancôme официално представи новия си парфюм, Idôle

На вълнуващото представяне на този парфюм в приятната атмосфера на галерията се събраха много гости от света на модата, инфлуенсъри и приятели на марк...