Поправете грешките в грима

Нанасяне на фон дьо тен


Повечето от нас нанасят фон дьо тена с пръсти, което може да остави петна и видими следи от нанасянето му по кожата. За плътно покриване без остатъци използвайте специални четки или гъбички.

Правилно нанасяне на коректор


Професионалните гримьори смятат че, коректорът трябва да се нанася след прилагането на фон дьо тена. Това ще ви гарантира ефекта, който търсите.  

Как да сгъстим тънки вежди?


Макар че преди няколко години бяха на мода, прекалено тънките вежди придават на лицето груб и неестествен вид. Ако сте прекалили със скубането, попълнете празните места с молив за очи, който е с възможно най-близкия цвят до цвета на веждите ви.  За да усъвършенствате формата на веждите си използвайте шаблон за вежди.  

Прикриване на пъпки


За прикриване на пъпки по лицето, избягвайте нанасянето на коректор с пръсти директно върху пъпката. Използвайте подходяща четка, като нанасяте коректора с нежни потупващи движения върху върха на пъпката. Не забравяйте че, коректорът се нанася след прилагането на фон дьо тен.

Повече за: Три тайни за неустоими устни 

 

Свързани теми: грим , сенки за очи , фон дьо тен , вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти за оформяне на вежди: Нашите ТОП 10

Правилното оформяне на веждите често се превръща в голямо предизвикателство, но за щастие в наши дни, на пазара се предлага изобилие от козметични про...