Полезни съвети за спиралата

#1 Подготви миглите


За да изглеждат миглите ти безупречни, важно е те предварително да бъдат добре почистени. Преди да започнеш, бъди сигурна че върху миглите ти няма остатъци от спирала. Използвай качествено дегримиращо средство, след което измий цялото лице. Изчакай миглите ти добре да изсъхнат преди да започнеш с нанасяне на спиралата.

#2 Нанеси основа

Преди да нанесеш самата спирала, нанеси подходяща основа. Основата абсорбира излишните мазнини от косъма и прави нанасяенто на спиралата лесно и удобно, без напластяване в определени участъци от миглите. Старай се да нанасяш редовно основата, за да можеш да се насладиш на крайния резултат.

#3 Все пак, спиралата е главно действащо лице

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Почистването на миглите, подготовката им или основата могат да бъдат напълно излишни ако не използваш качествена, подходяща спирала.

Много е важно най-напред да установиш какво очакваш от спиралата която използваш:

- да осигурява обем

- да удължава миглите

- да се задържа дълго върху миглите

- да не се рони

- да не се разтича

Спиралата Miss Baby Roll на LÓreal Paris обединява всичките тези качества. Водоустойчивата спирала е предпочитана от много жени, тъй като има по-дълготраен ефект, който се запазва през целия ден. Не се размазва под очите, а миглите остават обемни, красиво извити и перфектно разделени. Нейната уникална спираловидна четка извива всяка мигла, започвайки от корените.

#4 Ако кожата ти е сколонна към омазняаване...


Ако кожата ти е толкова мазна, че дори и водоустойчивата спирала се размазва лесно, това означава че допускаш една грешка в самото нанасяне на спиралата – прекаляваш с количеството от продукта. За да премахнеш излишното количество от четката, преди прилагане на спиралата плъзни леко четката по хартиена салфетка. По-добре е да нанасяш продукта постепенно и в по-умерени количества.

Допълнителен съвет: За да се възползваш максимално от ефекта на спиралата която използваш, не вкарвай и изкарвай четката многократно. Това вкарва въздух във флакона, което изсушава сместа по-бързо и спиралата започва да се рони.

Повече за: История на спиралата   

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Waterproof

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим съвети: Какво трябва да имаш в дамската си чанта през тази пролет

Пролетта е тук, и макар че не е толкова слънчево, колкото ни се иска, е време да освежиш несесера в дамската си чанта...