Подмладете се без пластични операции: 5 лесни начина да изглеждате по-млади ОЩЕ СЕГА!

Може би не знаете, но има много начини да прикриете несъвършенствата и да подмладите визията си и то без посещение при пластичен хирург.

1. Качете някое и друго  килце

Научно доказано е, че след 40те прекалено слабият външен вид може да направи лицето да изглежда значително по-старо. Затова се възнаградете с любимия си сладкиш и „отпразнувайте“ новите си антиейджинг навици.

2. Лакирайте ноктите си

Признаците на стареене са много видими по ръцете. Един от най-лесните трикове за прикриване на годините е използването на лак за нокти, особено в цвят на скъпоценен камък.  Също така не забравяйте да полагате особени грижи за кожата на ръцете. Сухата кожа подчертава признаците на стареене. 

3. Подчертайте очите си

Първите признаци на стареене се появяват в областта около очите, затова отделете специално внимание на тези зони и се научете правилно да прикривате несъвършенствата. За да освежите визията си, нанесете блестящи сенки в централната част и върху вътрешните ъгли на клепачите.

4. Хидратирайте кожата си

Както знаем, правилната хидратация е от изключително значение, когато става дума за грижа за кожата в периода на зрелостта и за предотвратяване на първите признаци на стареене. Сухата кожа подчертава несъвършенствата и ви прави да изглеждате по-стари. Затова изберете хидратиращ крем, който максимално подхожда на типа на вашата кожа, и го нанасяйте ежедневно на лицето - кожата ви ще ви бъде повече от благодарна!

5. Смейте се повече

Учените твърдят, че оптимистите изглеждат доста по-млади, отколкото са в действителност. Затова - усмивка на лицето! С положително отношение не само  ще изглеждате по-красиви, но и вътрешно ще се чувствате така.

Следвайте ни и във Facebook!

За този външен вид препоръчваме

  • Viva Antigua! by Essie

    Поръчайте веднага
  • Grandiose Liner Lancome

  • Aquasource Biotherm

  • The Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, маникюр , очна линия

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за училище и университет

Представяме ти продуктите, с които ще постигнеш перфектна „грим без грим“ визия, идеална за в училище или университет. Сигурно сме, че ще се допадне и...