Подготви се за перфектната снимка

Живеем в изключително технологичен свят, в който е толкова лесно и постижимо да си направиш снимка навсякъде и по всяко време. Понякога специални поводи изискват специални снимки, по-прецизни, направени с професионалист, които да те представят по най-добрия начин. Дали това ще е кадър за твоята диплома, снимка, която да използваш за специфично интервю за работа или такава, която да качиш в професионалната социална мрежа LinkedIn, тези снимки са важни и често могат да ти отворят много врати. Подготвяйки се за тях, трябва напълно ясно да осъзнаваш, че за професионална снимка не можеш да се подготвяш, както за най-обикновено селфи с приятелки. Трябва да си внимателна и добре подготвена с облеклото, макиажа и косата си. За идеалния грим си поговорихме с професионалиста в тази област Ашли Ребека, която ни изясни трите най-важни стъпки по пътя към безупречна снимка, която да ни представи по най-добрия възможен начин. Следвай, Ашли!

Премереният грим


Такъв трябва да е той, да! За да се подготвиш за снимка с професионален фотограф, особено такава, която е в близък план, или американски, който те заснема до малко под кръста, трябва да разбереш, че печелившата формула е: лек и много добре премерен грим. Колкото и да обичаш опушените очи, тъмните вежди или много ярките устни – забрави ги! Нежният  грим е най-добрата политика. Ако все пак искаш да добавиш малко цвят и колорит опитай с червило в нежно розово или гланц с прасковени нотки.

Косата трябва да е страхотна

Както макиажът, така и косата ти трябва да е страхотна. Не си позволявай твърде неглиже прическа, защото ще изглежда лековато и несериозно. Предлагаме ти да посетиш коафьора си, който да ти изсуши перфектно косата. Ако пък си склонна да вярваш само на себе си по онотошение на косата се впусни в следване на най-важните правила за страхотно изсушаване, които някои от най-популярните влогърки дават в своите YouTube канали.

Аутфитът допълва всичко

Точно така, след грима и косата е време за дрехите. Наблегни на нещо семпло и едноцветно. Тъмните тонове или кремавите нюанси стоят изключително добре и несъмнено ще допълнят визията ти. Избягвай да носиш блузи или ризи с принтове или твърде ярки цветове.

Повече за: Как да станеш по-фотогенична

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

    Поръчайте веднага
  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , очи, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продуктите, които трябва да пробваш този месец

Сигурни сме, че с удоволствие ще ползваш ако не всички, то поне повечето от бюти продуктите, които внимателно подбрахме и сложихме в “must try” списък...