Подгответе кожата си за новогодишен грим

Не се съмняваме че вече сте на едно напреднало ниво на боравене с фон дьо тен, контуриращи продукти, спирали...Но също така, наясно сте че нито един гримиращ продукт не може да скрие грешките които правите в грижата за кожата си.

Когато става дума за новогодишен грим, всяка от нас се стреми да създаде една неоустоима визия. Но за да успеем в тази мисия, трябва да сме сигурна че кожата ни е добре подготвена за гримиране и че фон дьо тенът няма да се развали в динамиката на новогодишната нощ.

Бързо действащи съставки


Ежедневната грижа за кожата започва с избор на подходящ почистващ гел, но когато става дума за празничен грим, задължително е използването на маска която ще почисти кожата в дълбочина. Изберете маска в зависмост от индивидуалните нужи на кожата. Така, ако имате мазна кожа, препоръчително е да използвате маска съдържаща екстракст от евкалиптус или растителен въглен. Тези съставки почистват порите и оставят кожата леко матирана и готова за нанасяне на грим.

Ако пък кожата ви е суха, изберете маска с пилинг ефект. За вас е идеално решение маската с екстракт от червени водорасли, която нежно премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата и изравнява тена.

Една грешка която трябва да бъде предотвратена


След като превърнахте своя дом в SPA център, преди да започнете да се гримирате за новогодишнта нощ, бъдете сигурни че няма да направите грешката която най-често се повтаря.

За да извлечете най-доброто от вашия фон дьо тен, бъдете сигурни че сте изчакали достатъчно време хидратиращия крем да попие в кожата. По този начин ще предотвратите напластяването на фон дьо тена и появата на видими петна по кожата.

Затова, изберете качествени грим продукти, въоръжете се с търпение, следвайте съветите ни а ние ви обещаваме че ще прекарате една прекрасна, изпълнена с хубави чувства вечер.

Повече за: Събуди се с безупречна кожа

За този външен вид препоръчваме

 • LOreal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Поръчайте веднага
 • LOreal Paris Pure Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага
 • LOreal Paris Pure Clay Glow Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Hydra Expert 24h Dry and Sensitive skin

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Hydra Expert 24h Normal and Mixed skin

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Направи си сама – дълбоко почистване на лице

В тази статия няма да говорим за скъпите, козметични процедури но за стъпките и нещта които да направите сами у дома...