Подчертай сините очи като Даутцен Крус!

Ако имаш късмета да си със сини очи, ще ти се иска хората да ги забелязват. Ще постигнеш това, ако избереш подходящия грим и облекло.

Най-добре ще подчертаеш сините очи с кафяв молив, с който се рамкира цялото око. Още по-добър ефект ще постигнеш, ако към кафявия молив добавиш върху клепачите сребристи сиви или златисти бежови сенки. Предлагаме ти да пробваш палитрата La Palette Nude на L‘Oreal Paris, която предлага широк избор цветове за експериментиране. Кафявият цвят е най-добрият избор, но все пак е добре цветът на молива и на сенките да бъдат съобразени с облеклото, което ще носиш.

Старай се цветът на сенките, които смяташ да нанесеш и цветът на молива, с който ще очертаеш очите, да са сходни  Както вече казахме, сините очи обичат кафявото, следва розовото, синьото, сивото, бежовото и лилавото, както и техните нюанси. Кой цвят най-много ще ти отива зависи от нюанса на очите ти. Експериментирай, за да намериш точния цвят, който най-добре ще подчертае очите ти.

Ако си със сини очи, имаш специалната привилегия първа да пробваш новата all blue тенденция при сенките и бъди сигурна, че ще ти стои перфектно!  

Добрата спирала допълнително ще подчертае очите ти, затова я нанасяй щедро върху миглите. Искаш ли жокер? 

Сините очи могат да се подчертаят с грим и с тоалет във всички нюанси на синьото, а също и на розовото и бялото.

За този външен вид препоръчваме

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

  • Superliner Superstar L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • False Lashes Supestar L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

База за грим за очи – какво е и как се използва?

Това направо разваля настроението ти и е силен удар на самочувствието, нали? Можеш да предотвратиш това, ако в грим рутината ти включиш един продукт –...